-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bazı kişiler organik 100k beğeni çektiklerini söylüyorlar
1) Bunlar ne kadar güvenilir? Gerçekten organik mi?
2) Facebook bu durumu anlıyordur kesinlikle. ceza vermiyormu? Sayfa kapatmıyor mu?
3) Faydalı mı?
4) Paraya değermi ? Bence değer çünkü organikse 1 kere reklam parası verip yıllarca sayfada reklam yapılabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
1) Kardeşim, Organik beğeni cekmek diye birşey yok. Önceden vardı ama onlar ise organık değildi tabiri caiz ise sadece gösteris amaçlıydı...
2) Şuanda facebookta yeni bir olay cıktı. Sayfalarda işlem yapmayan üyeler facebook tarafından otomatik olarak sayfadan atılıyor. Yani sayfanın sayısı düşüyor.
3) Faydalı mı bunu sen düşün :)
4) Benim fikrim verdiğiniz para çöpe gider. Öyle birşey yapıcağınıza direk hazır bir sayfa alın daha avantajlı.
- Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, iyi günler...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sayfa kapatılma durumu olmaz ama ceza olayları oluyor, çoğu önemsizdir yalnızca, Paylaşıma kapatılmıs sayfalar oluyor ama onlarda 40 sayfadan 1 tanesinde çıkar. Oda sana denk gelmez kardeş :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Farklı bir sektörde yatırım yapacağım başlamadan açıklamayı düşünmüyorum ama hitap edeceğim alan 25- yaş
Bu organik FB sayfa beğenisiyle ilgili yardımım olabilir. Hiçbir ücrete gerek kalmadan kendinizin yapabileceği.