-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Facebook'ta yemek tarifleri sayfası için açtığımız siteyi Facebook kara listeye almış sanırım.
O site üzerinden link paylaşımına izin vermiyor. Neden block yediğine dair herhangi bir fikrim yok.
Bu neden olmuş olabilir ve bu durumdan nasıl kurtulabiliriz fikriniz var mı?
bibardak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
kısaltmaları kullanın, şahsen ben öyle yapıyorum. hem spam olmuyor hemde daha kısa olduğu için göz yormuyor.
- neden olduğu ise spamdan dolayı. özel mesaj ile gönderilenler ve sayfa gönderileri ile seri seri gönderimden olmuştur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook black liste almasının sebeplerinden bir tanesi siteniz başka sitelerde izinsiz olarak paylaşılmış olmasıdır. Yani beğenisi yüksek sayfalarda sitenizin reklamını yaptıysanız ondan yasaklanıyor sayfa admini şikayet etmiştir. facebook developer blog sorununuzu ingilizce olarak belirtiniz zorda olsa umut olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Linki kısalt sanız da fark etmiyor yine alıyor black liste. Dediğim gibi sizden önce belki domaini birileri bir ünlünün yada yüksek beğenisi olan bir facebook sayfasında sitesini tanıttı yada arkadasın dedigi gibi cok hızlı paylasımı oldu yada facebook üzerinden herkese mesaj atıldı site bunlardan birisidir. facebook developer blog daha iyi ögrene bilirsiniz. Çözümü açıkçası çok zor ve uğraştırıcı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım yanıtlar için teşekkür ederim, eğer sorunu çözemezsem domaini değiştirmeyi düşünüyorum. Sanırım kesin çözüm bu olur.
bibardak.com