lostyazilim
tr.link

Facebook Site Blocklaması

6 Mesajlar 1.102 Okunma
acebozum
tr.link

SekveBuz SekveBuz Öğrenci Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 303
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba

Facebook'ta yemek tarifleri sayfası için açtığımız siteyi Facebook kara listeye almış sanırım.

O site üzerinden link paylaşımına izin vermiyor. Neden block yediğine dair herhangi bir fikrim yok.

Bu neden olmuş olabilir ve bu durumdan nasıl kurtulabiliriz fikriniz var mı?

bibardak.com
elektronikssl
webimgo

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 900
  • Ticaret 16, (%100)
kısaltmaları kullanın, şahsen ben öyle yapıyorum. hem spam olmuyor hemde daha kısa olduğu için göz yormuyor.

- neden olduğu ise spamdan dolayı. özel mesaj ile gönderilenler ve sayfa gönderileri ile seri seri gönderimden olmuştur.
SekveBuz

kişi bu mesajı beğendi.

deepstate deepstate WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 64 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Facebook black liste almasının sebeplerinden bir tanesi siteniz başka sitelerde izinsiz olarak paylaşılmış olmasıdır. Yani beğenisi yüksek sayfalarda sitenizin reklamını yaptıysanız ondan yasaklanıyor sayfa admini şikayet etmiştir. facebook developer blog sorununuzu ingilizce olarak belirtiniz zorda olsa umut olabilir.
SekveBuz

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 09.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 303
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Kesinlikle bundan sonra link kısaltmasını kullanacağız. Facebook sayfası ile ben ilgilenmiyordum şahsen ilgilensem linkleri kısaltırdım.

Peki siteyi nasıl kara listeden çıkarabilirim?

Ek Olarak:

deepstate adlı üyeden alıntı

Facebook black liste almasının sebeplerinden bir tanesi siteniz başka sitelerde izinsiz olarak paylaşılmış olmasıdır. Yani beğenisi yüksek sayfalarda sitenizin reklamını yaptıysanız ondan yasaklanıyor sayfa admini şikayet etmiştir. facebook developer blog sorununuzu ingilizce olarak belirtiniz zorda olsa umut olabilir.

Kendi sayfası var kendi sayfası dışında herhangi bir sayfada paylaşım yapılmadı. Aklıma gelen en mantıklı neden birinin şikayet etmesi olabilir diye düşünüyorum -ki yemek tarifi sitesini neden şikayet edesin-. Aklıma başka bi seçenek gelmiyor.

bibardak.com
wmaraci
wmaraci

deepstate deepstate WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Web yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 266
  • Beğeniler 64 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Linki kısalt sanız da fark etmiyor yine alıyor black liste. Dediğim gibi sizden önce belki domaini birileri bir ünlünün yada yüksek beğenisi olan bir facebook sayfasında sitesini tanıttı yada arkadasın dedigi gibi cok hızlı paylasımı oldu yada facebook üzerinden herkese mesaj atıldı site bunlardan birisidir. facebook developer blog daha iyi ögrene bilirsiniz. Çözümü açıkçası çok zor ve uğraştırıcı.

• Üyelik 09.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad T** C**
  • Mesajlar 303
  • Beğeniler 15 / 23
  • Ticaret 0, (%0)
Anladım yanıtlar için teşekkür ederim, eğer sorunu çözemezsem domaini değiştirmeyi düşünüyorum. Sanırım kesin çözüm bu olur.

bibardak.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al