Merhaba arkadaşlar,
dün merak ettiğim üzere bu olayı araştırıp keşfettim ancak bugün bir çok forum ve blog sitesinde paylaşılmış ve bu iş üzerinden satış yapmaya dahi kalkışanlar var, lütfen bu tür konulara itibar etmeyin.
Blogumda bu bilgiyi paylaştım, direkmen buraya aktarıyorum ;
" Olayı dün tam anlamıyla çözmüş bulunmaktayım, ama ne hacettir ki bir çok blog ve forum sitesi hemen araştırmış bulmuş ve yayınlamış :)
***′da ve wmaracında ki ve diğer merak eden arkadaşların işine yarayacağını düşünerek bu bilgiyi sizlerle paylaşmaya karar verdim.
Arkadaşlar işlem çok basit, indonesia konumlu olarak profilinizi ayarladığınızda bu işlemi yerine getirebilirsiniz, yapmanız gereken şudur ;
Öncelikle Google Chrome tarayıcınıza, Proxy Switchy! eklentisini yüklüyorsunuz, ardından google’da indonesia proxy diye aratıp çalışan bir proxy’i eklentiye giriyorsunuz, sonrasında facebook’ta Hesap Ayarları kısmından kullanılan dil’i indonesia yapıp, soyad’ınızı silip kaydedebilirsiniz.
Bütün işlem bu kadar, sağda solda facebook premium başlığı adı altında bu işi 5, 10 liradan yapanlara itibar etmeyin :D "
http://www.oguzz.com/facebook-profilde-soyadi-kaldirma/