Arkadaşlar facebookta bulunan sayfama attığım videolar yüzünden facebook hesabımı bloke etti. Ligtv'nin şikayeti üzerine bu şikayet gerçekleşmiş. Bundan kurtulmamın bir çaresini bilen ya da yol gösterecek olan var mı?

Merhaba,

Üçüncü bir şahıstan içeriğin söz konusu şahsın haklarını ihlal ettiğine dair bir bildirim aldığımız için Facebook’ta yayınlamış olduğunuz aşağıdaki içeriği siteden kaldırdık veya içeriği erişimi engelledik.

Video uploaded on 14 Şubat 04:15 PST

Facebook, üçüncü taraflar arasındaki ihtilaflarla ilgili hüküm verme konumunda değildir. Bu içeriğin Facebook'tan kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorsanız, sorununuzu çözmek için şikayetçi tarafla doğrudan iletişime geçebilirsiniz:


bu şekilde bir mail attılar tarafıma bu sorun çözülür mü? çözülmez ise hesabım tamamen gitti mi?

Ek Olarak: arkadaşlar kimse cevaplamadı ancak sorun çözüldü. nasıl çözüldüğünü anlatayım belki işine yarayan olur.

telif nedeniyle sayfanızın kapandığı ve kapanmaya neden olan telifli video'nun ne olduğu facebook tarafından size bildiriliyor. Bu bildirimde telif hakkını ihlal ettiğiniz firmanın adı ve iletişim bilgileri yazıyor. Benim durumun da bu firma Digitürk şirketiydi. Telif hakkı konusunda bu firmanın gerekli mercileriyle iletişime geçmeniz ve onlardan Facebook'a telif konusunda anlaşıldığına dair mail atmasını istemeniz gerekiyor. Ben maili atmıştım ama nolur nolmaz diyerek Digitürk müşteri hizmetlerini de aradım tam o sırada sanırım mailime baktılar facebook blokesi kaldırıldı.