lostyazilim
tr.link

Facebook'un Yeni Planı!

2 Mesajlar 624 Okunma
acebozum
tr.link

webajani webajani Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 353
  • Beğeniler 35 / 32
  • Ticaret 20, (%95)

Facebook, kullanıcılarına özel bir sistem geliştirmeye hazırlanıyor. Geliştirilen bu sistem hakkında kısa bir örnek verirsek eğer; Kendinizde olmadığınız sarhoş olduğunuz anlarınızda, telefonunuzu açıp, tam fotoğrafınızı çekecek iken, Facebook sizi uyarmaya başlıyor. Sistem hakkında detaylı bilgi ise şöyle;

Facebook'un bilim-yapay gerçeklik laboratuarından Yann LeCun üzerinde çalışılan bu sistemin telefonunuza her baktığınız anda ayık ve sağlıklımı, yoksa sarhoş mu olduğunuzu tanıyacak bir sistem üzerinde çalıştıklarını ve büyük bir aşama kaydettiklerini ifade etti. Geliştirilen bu çevrimiçi yapay sistemin Facebook kullanıcılarına sonradan pişman olacakları paylaşımların önüne geçeceği ve fotoğraf mahremiyetinin bir adım daha ileriye taşınacağı vurgulandı. Profesör Yann LeCun, aynı zamanda Facebook’un getireceği bu işlevle de yetinmeyip, çevrimiçi oynanan oyunları bir adım daha ileriye taşıyacak yeni özellikler üzerinde de çalışıldığını dile getirdi.

Çeşitli biyometrik verileri temel alarak geliştirilen bu yeni yapay zeka, aslında insan beyninde bulunan nöron ağlarının görevlerinin aynısını yaparak çevrimiçi işleri otomatik ve organize bir hale getirmeyi amaçlıyor. Facebook’tan gelen açıklama ise şöyle; "Dostlarınızla ve Facebook'ta bulunan içeriklerinizle olan etkileşiminizde size birçok yardımı olacak bir akıllı yapay asistan hayal edin." oldu.

Kaynak&Orjinal Konu: http://goo.gl/OisSIF

elektronikssl
webimgo

SLayexTR SLayexTR notdostum.blogspot.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 09.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek ögrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** A**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 9 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
ilginç :D
webajani

kişi bu mesajı beğendi.

https://notdostum.blogspot.com.tr
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al