Anar
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Demir yolu calisani
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaslar . Ben instagramda yeni bir soz sayfasi actim. Sayfayi instagram'in kendisindemi reklam vereyim yoksa benim gibi takipcisi fazla olan soz sayfalarinami? Hangisi daha etkili olur?
emrealtlr
Mühendis, Eğitimci ve Girişimci
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu tür çalışmalarda en etkili yöntem kendi kitlenizin olduğu sayfalara reklem vermenizdir diye düşünüyorum. Çünkü zaten aradığınız kitle orada. Direk bulmuş oluyorsunuz.
Ayriyeten tavsiyem, eğer reklam verecekseniz o sayfalara bence birkaç kişiye hediye verebileceğiniz ve kitlenin sevebileceği bir çekiliş yapmanız daha büyük bir geri dönüşüm sağlayacaktır size.
Bir de unutmadan, mutlaka sayfanız dolu olsun, en azından bir 20-30+ üzerinde bir postunuzun olması en azından kullanıcıların nasıl bir sayfayı takip edeceğinin göstergesi olacaktır.
Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dostum çekiliş yap ve instagrama reklam ver insanlar için daha inandırıcı olur ve çok kişi takip eder hızlıca takipçi kasarsın
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDER MİSİNİZ?
İnstagram sayfamız
www.instagram.com/gul.yabaniii
Anar
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Demir yolu calisani
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum zamaninda cekilisler yapdim ama pek bir yararini gormedim . Bu yuzden daha cok kendi konseptime uygun olan buyuk sayfalara reklam verdiricem. Reklam sayfada onere bilirsiniz.