-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Öncelikle mesajımı okuyan herkese teşekkürler,
Bir kaç adet güzel olduğunu düşündüğüm domainim var , her hangi bir yerde reklamını yapmadan blog tutuyorum siteye maalesef kimse uğramıyor.
Facebook,Twitter,İnstragram gibi sosyal medya sitelerinde ücretli reklam verip aynı webtekno gibi bir kitleye sahip olup daha sonrasında o kitleye düzenli haber yayınlamak istiyorum. Yönelmek istediğim iki alan var 1. Espor 2.Teknoloji haberleri
500 TL - 1000 TL gibi bir bütçe ile hangi platformda ne kadar takipçi kazanabilirim.
BEAR
SEO Siteden Başlar
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
SEO - Wordpress
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Espora yönlen ancak Webtekno gibi kitleye o bütçe yetmez.
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Espor ve Teknoloji haberleri kitlesini göz önünde bulundurup ona göre hareket edin derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Takipteyim
https://wmaraci.com/forum/script-alisverisi/interaktif-sozluk-benzeri-php-pdo-yazilim-simdi-indirimde-533214.html
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
bence
twitter; zaten takibe takip büyüyor buraya asla para harcamayın, zaten twitter sponsorlu reklamlar çok pahalı, öyle retweet hizmeti falanda satın almayın hepsi bot çakma takipçisiz hesaplar, sadece hesabınıza zarar verir.
instagrama hiç inanmıyorum çünlü hikaye dışında link veremediğiniz için instagramda anca beğen yapar geçer insanlar.
bu sebeplerden solayı bence kesinlikle Facebook çok ucuz olmasada şansınıza beğeni yapan sayfayı terk etmeyen kullanıcılara ulaşırsanız, sayfa zaten bir noktadan sonra kendi kendine büyümeye devam eder. Sayfanıza mutlaka grupta oluşturun, zaten grup büyüre sayfa uçar. Burası içinde önerim takipçi veya beğeni paketi satın almayın yine hepsi gereksiz sayfanıza zarar verir. Facebook'un kendisinden sponsorlu reklam alın.
iyi forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Ben parça parça çok paralar verdim buyumuyor ;) ama benim kategorim yoktu. Kısacası büyüme sadece Facebook'a bağlı değil, paylaşım kalitesi, türü, popülaritesi vs vs kriterlere bağlı.