netbozum
tr.link

Her Telden Paylaşım Sloganı Gerçek Oldu! o.O [#dedikodu]

3 Mesajlar 1.003 Okunma
acebozum
tr.link

Nurcin Nurcin Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 25 / K
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1635
  • Beğeniler 237 / 284
  • Ticaret 3, (%100)
Grafik ile Programlama Bir Arada Oldu o.O

Biz internet kullanıcıları genellikle insanların kendi bloglarında anlatım yapmasına alışmıştık değil mi? Ama şu son dönemde Youtube’da da anlatım yapmaya çalışan internet kullanıcıları artmakta. Aralarında öyle birini bulduk ki, şok olduk!

Hiç, hem nasıl resim çizileceği hakkında hem de programlama ile ilgili bir şeyler anlatan birini gördünüz mü? Biz Magozin ekibi şu ana kadar görmemiştik. Taa ki Youtube’da Sinan Sonlu adlı üyeyle karşılaşana kadar.

Kendisi önceleri videolu bloglar yapıyordu. Anlayacağınız, yazmak yerine videolar çekiyordu ve ülkemizde videolu blogları çoğaltmak istiyordu. Fakat bir süre sonra videolu bloglar ile ilgili yaptığı videoları sildi ve yerine Tumblr’da yazdığı yazıları videolu çekmeye başladı.

Bir yandan okuduğu üniversite olan Bilkent ile videolar çekiyor, bir yandan C++ ve Java dersleri vermeye gayret ediyor bir yandan da Photoshop ve resim çizmek hakkında bir şeyler anlatıyor. Anlayacağınız her telden paylaşım var.

Sinan Sonlu’nun bir blog açmasını ve Youtube’daki paylaşımlarını kendi blogunda yapmasını tavsiye ediyoruz çünkü bu paylaşımların altın değerinde olduğunu düşünüyoruz.

Bu bir tabii ki de magozin dedikodusudur :D

googleasistan
reklam

msa52 msa52 Web Tasarım Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Web Tasarım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 917
  • Beğeniler 142 / 175
  • Ticaret 40, (%100)
Tasarım olarak da içerik olarak da çok iyi olmuş başarılar diyelim..

-Bura komple benim.

alisanyazgi alisanyazgi Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Blog Yazarlığı,Grafikerlik,C#
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Değişik bir içerik olmuş. :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri