-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ögrenci / Web İşleri
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Selamlar,
İnstagram'da hesabımda fotoğraf paylaşamıyorum. Paylaşınca hemen kaldırılıyor. Ancak video paylaşabiliyorum. Bu konuya nasıl çözüm bulabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
J** E**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu, instagram'da genel bir sorun. Kısa sürede çözülür diye düşünüyorum. Beklemekten başka yapılacak bir şey yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
V** Ö**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Bu konu ile ilgili bir engellenme durumu da olmuş olabilir.
24 saat ile 7 gün arasında sürebilir. Instagram uygulaması içerisinden "Sorun Bildir" yapabilirsiniz.
----
Bunların yanı sıra;
iOS İşletim Sistemi İçin
Instagram uygulamasının simgesine bir süre basılı tutup, uygulamanın titremesini beklemeniz gerekiyor.
Simge titremeye başladıktan sonra ise “X” simgesine dokunun. Bu şekilde uygulama silinecektir. Fakat uygulamanın kullanıcı verileri kayıtlı tutulacaktır. Bunun içinde telefon ayarlarından uygulama kullanıcı verilerini de kaldırabilirsiniz.
Ardından uygulamayı yeniden yüklemeniz sorunu çözecek.
Android İşletim Sistemi İçin
Ayarla kısmında gidip, “Uygulamalar” sekmesine tıklıyoruz. Ardından “uygulamaları yönet” sekmesini kullanıyoruz.
Daha sonra Instagram’ı seçip, kaldır demeniz yeterli.
Instagram Fotoğraf Yüklenmiyor sorununa çözüm olmak için her iki işletim sisteminde de uygulamayı tamamen silip ardından ön bellek temizleme işlemi yapın. Daha sonra telefonunuzu yeniden başlatıp en son Instagram uygulamasını yeniden yükleyip, giriş yapın.
1 kişi bu mesajı beğendi.