-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İnstagram'da 75k - 50k - 15k spor sayfam var. Düzenli olarak paylaşım yapılıyor. Günlük belirli bir sayıda takipçi geliyor. Sayfalar tamamen organik. Fakat Cuma gününden bu yana sayfalara bi anda birşey oldu. Sürekli takipçi kaybediyorum. Paylaşım istatistiklerine bakıyorum keşfete çıkmıyor. Perşembe günü ve öncesinde yapılan paylaşımlar keşfette, ama cuma ve sonrası bu güne kadr olan süredeki paylaşımlar keşfete çıkmıyor.
Beğeniler, yorumlar, kaydetmeler filan aynı, azalma yok.
Sayfalar tamamen organik öyle bottur falan hiçbişey yapılmadı.
Arada bir böyle haftada ayda bir instagram anlık 30-40 takipçi siliyordu ama böyle düşme filan olmazdı yükselişler devam ederdi, bu herkesin başına geliyordur instagram sahte hesapları filan siliyor.
Ama bu sefer böyle bir durum yok. Paylaşım istatistiklerine bakıyorum, keşfet 0. Öncei paylaşımlarda keşfet baya ağırlıklı.
Arkadaşlar varmı başına gelen, ne olmuş olabilir. Rakip takım taraftaları spam atmış filan olabilir mi, öyle bişey olsa 3 sayfaya aynı anda mı olur? Aynı takımın diğer taraftar sayfalarına bakıyorum onlarda hiç bir şey yok. Sorun bir tek benim sayfalarımda var. Sayfanın birinde takipçilerden yorum beğeni kaydetme yapmalarını istedim ama bir değişim yok. Var mı aramızda bilgili insanlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Keşfet olayını hala çözemedim insanlar keşfet için grup kuruyorlar fakat benim arkadaşın 800 900 takipçili ve 100 150 beğeni alan postları keşfete çıkıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Konum ve konu etiketlerinden de erişim almıyorsan.Shadowban yemişsindir
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kullanmıyosanız sanmıyorum.İşletme hesabıysanız bakın ordan erişim alıp almadığınıza yine de.
Shadowban çok lanet bi durum öyleki yeni insanlara gönderi atarak erişimin engelleniyo.
Alakasız ve çok konu etiketi girmek ana sebeb olmak üzere farklı sebeblerden olabiliyor, çözümü net değil hesabı nadasa bırakmak gibi bir şey tavsiye ediliyor genelde 15-30 gün içinde kakıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Üçünü de aynı şekilde ve aynı cihaz/ip den kullandığın için normal.Beklemekten baska çare gözükmüyor ben bulamadım en azından.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
bu nasıl bir beklemek hesaba girmemek post atmamak falan mı lazım ? yada fotolara yorum mu attırmak lazım bazen paylaşıyorlar spam silme postudur diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
meslek
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
2-3 Günde çözüm beklemeyin 10-15 günden önce çok zor ortalaması 20 gün.Bugun bir hesabım 18.gününde çözüme kavuştu.