lostyazilim
tr.link

İstediğinizi Sorun Cevaplayayım :)

71 Mesajlar 7.536 Okunma
lstbozum
tr.link

FiratAndic FiratAndic Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Pc Services
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 51 / 20
  • Ticaret 2, (%100)
Merhabalar Arkadaşlar :)

Facebook İle Alakalı Sorularınıza Cevap vermek istiyorum elimden gelen birşey varsa yardımcı olmak istiyorum :)

Facebook'Ta Sorun yaşadığınız bir konu varsa yardımcı olabilirim konumun altına sorununuzu belirtirseniz yardımcı olurum değerli hocalarım kardeşlerim :)

bu işten bir çıkarım yok bilgi vermek paylaşmak güzeldir diye böyle bir konu açıyorum ilgi çok veya az olsun farketmez bir kişiye yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :)

Sorularınızı Bekliyorum Teşekkür Ederim :)
samsa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

koz4 koz4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)
Arkadaş yardımcı oluyor sağ olsun ozelden şu an bana hesapla alakalı
FiratAndic

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Pc Services
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 51 / 20
  • Ticaret 2, (%100)
koz4 Ne mutlu bana hocam :)

Farklı konularda sorularınız olursa yorum olarakta belirtebilirsiniz arama sonuçlarınıdada çıkar başka insanlarada yardımcı oluruz :)

smnkz smnkz The Best or Nothing! Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 25 / 45
  • Ticaret 23, (%100)
Merhaba. Sitemizdeki haberleri facebook sayfamıza paylaşırken bağlantıyı eklediğimizde resimler ilk paylaştığımızda çıkmıyor. 3-4 defa sayfayı yeniledikten sonra çıkıyor bazende hiç çıkmıyor. Sebebi ne olabilir acaba?
Teşekkür ederim. :)
FiratAndic

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Pc Services
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 51 / 20
  • Ticaret 2, (%100)
smnkz hocam şöyleki bazen link girişini örnek olarak " wmaraci.com" şeklinde yaparsanız bu link kaç defa paylaşılmış tarzında güncellemeleri var kendim telefonda konuşurken bilgi almıştım kendilerinden bu şekilde söylediler fazlaca paylaşımlar aynı şekilde misalen " wmaracında şok gelişme " bu paylaşım aynı etikete sahip şekilde değişmeden sürekli paylaşılınca spam nedeniyle sitelerde engellemeler bloklar oluşuyor bunun önüne geçebilmek için bi nevi kontrol ediliyor linki bir defa kopyalayıp silin tekrar yapıştırın sorun düzelicektir veyahut link kısaltarak reklam verirseniz ön izlemesi gelicektir başka sorununuz olursa yardımcı olmaktan memnun olurum :)

Teşekkür Ederim .

mymurat1 mymurat1 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Hukuk Öğrencisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 367
  • Beğeniler 78 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Warez paylaşım ve oyun hileleri siteme facebook sayfası açtım beğeni kasmak istiyorum nasıl yapabilirim :)
FiratAndic

kişi bu mesajı beğendi.

seomweb seomweb ceobilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Business Man
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 1142
  • Beğeniler 247 / 199
  • Ticaret 25, (%100)
Ben Facebook tan bıktım artık ama yardım edebilirseniz iyi olur. Daha önceden açtığım sayafanın linkini değiştiremediğim için yenisini açtım aynı sayfaları birleştirmek istiyorum. Bu linkteki sayfamı https://www.facebook.com/huseyindemir.com.tr - Bu sayfaya birleştirmek istiyorum dilinizde yardımcı olamıyoruz diyorlar. https://www.facebook.com/hseyinofficial +
FiratAndic

kişi bu mesajı beğendi.

iqhaber.com

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Hocam reklam verirken ingiltere lokasyonunda reklam verdik. Çünkü normal sitede kartı kabul etmemişti. Daha sonra reklam verdiğimiz hesap ban yedi. Başka bir admin ekledik sayfaya o şekilde yönetiyoruz. Peki ban yiyen (kişisel) hesabı nasıl açabiliriz? Kimlik dışında yöntem var mıdır?
FiratAndic

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Pc Services
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 51 / 20
  • Ticaret 2, (%100)
mymurat1 merhaba hocam çekim işlemleriyle ilgilenmiyorum ama şöyle diyeyim size reklam verebilirsiniz organik çekim istiyorsanız veyahut aynı konuyla alakalı farklı sayfalarınızı birleştirerek tek çatı altında birleştirebilirsiniz bu şekildede sağlıklı olucaktır :)

Ek Olarak: @[fyani](userid:29388) merhaba hocam şimdi şöyle bir durum link değiştirmek istiyorsanız bunu ufak bir reklam vererek facebooktan ads 'den özel olarak yapabilirsiniz sorunsuz bir gün içinde değiştirirler sayfa birleştirme konusuna gelicek olursak büyük olan sayfayı küçük sayfaya aktaramazsınız o şekilde işlem yapmazlar :)

Ek Olarak: @[anonymated](userid:50229) hocam merhabalar şimdi şöyleki ip değiştirerek lokasyon değiştirmeniz adsden işlem rehabet görmüyor çünkü bağlı olduğunuz port türkiye olarak görünüyor ve işlem yapmak istediğiniz kart hangi karttır belirtirseniz yardımcı olabilirim " ve buna bağlı olarak reklam hesabınızı kimlik olmadan açmıyorlar ne yazıkki

armoniy armoniy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mimarlık Adayı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 975
  • Beğeniler 227 / 270
  • Ticaret 2, (%50)
2012 de sayfam kapandı o zamandan beri açamadım açma yolu varmıdır ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al