Merhabalar sağlık sektöründe hasta tavsiye edip para kazandıran bir sistemde çalışıyorum. Sisitemimiz networka uyarlandı. Türkiye'de kendini kanıtlamış bir doktor olan Muammer YILDIZ'a yönlendirdiğiniz hastaların hem şifasına vesile oluyorsunuz hem de bu tedaviden size bir gelir oluşuyor.

Tabi ki bu sadece hastalar için değil. Sağlıklı yaşamak isteyen herkesi bu sisteme yönlendirebiliyorsunuz. Kısaca verdiğim bu bilgiden sonra sorum şu olacak.

Türkiye'de Network Marketing sistemi ile çalışanların ulaşabileceği bir sosyal medya hesabını nasıl oluşturabilirim. Bu işten iyi anlayan birisi bu sayfayı bana oluşturabilir mi ? Maliyet ne olur.

Amacım Network Marketing işini yapanlara ya da yapmak isteyenlere sesimi duyurup sistemimiz hakkında bilgi vermektir.

Açmış olduğum sayfada https://www.hekimzade.com/?r=12393556 bu link üzerinden alt üyeler de kendime oluşturabilmeliyim. Oluşturmuş olduğum ekibe katılanlarla ciddi eğitimlerimiz devam edecek. Türkiye genelinde seminer ve sertifikasyon çalışmalarımız oluyor. sayfada bunlara ait tanıtım resimleri ve videoları da yer alacaktır.

SİZ BU KONUDA bana ne tavsiye edersiniz. Lütfen konuyu anladıysanız yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi çalışmalar. Firma ismi: Hekimzade