lostyazilim

Sitenizde ne varsa facebook'a otomatik eklensin?

2 Mesajlar 578 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kesinnet kesinnet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 57 / E
  • Meslek bilgi işlem, WEB, haberci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 221
  • Beğeniler 64 / 73
  • Ticaret 14, (%93)
Merhaba arkadaşlar çok güzel bir paylaşım ve bilgi vermek istiyorum...

Örneğin bir web siteniz var ve sürekli, her an, her gün facebook a elle paylaşım yapıyorsunuz. bu işin sonu yok.

size önereceğim uygulama ile tüm bunların hepsi kendi kendine otomatik olarak sitenizin facebook sayfasında yayınlanacak.. 1 ay ücretsizdi aldım denedim, baktım çok faydalı, daha sonra 2000 paylaşım için aylık 5 dolar istiyorlar. ben aldım çok çok faydasını gördüm...

facebook kişisel sayfanızda RSS Graffiti uygulamasını indirin ve bağlı web sitenizi bağlayarak hemen ayarlara geçin denemesini kullanın memnun kalırsanız aylık 5 dolara satın alırsınız. takılan olursa bu sayfada yardım ederim...

wmaraci
reklam

MoonLighT MoonLighT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 25 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar.

RSS Graffitiyi bende 1 ay forumumda kullandım memnun kaldım yalnız şöyle bir eksiği vardı.

Atıyorum forumda 30 konu açılda 10 dk içinde 1 saatte sadece 5 er yada 10 ar tanesini paylaşıyordu.

1 ay dolduktan sonrada bıraktım ücretsiz ve anlık olarak her paylaşımı aynı RSS Graffiti gibi paylaşan IFTTT yi kullanıyorum iki uygulamayıda tavsiye ederim. IFTTT'nin Google+ Harici bütün sosyal ağlarda paylaşım yaptırtma özelligide var...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al