-
-
Yaş/Cinsiyet
57 / E
-
Meslek
bilgi işlem, WEB, haberci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
14, (%93)
Merhaba arkadaşlar çok güzel bir paylaşım ve bilgi vermek istiyorum...
Örneğin bir web siteniz var ve sürekli, her an, her gün facebook a elle paylaşım yapıyorsunuz. bu işin sonu yok.
size önereceğim uygulama ile tüm bunların hepsi kendi kendine otomatik olarak sitenizin facebook sayfasında yayınlanacak.. 1 ay ücretsizdi aldım denedim, baktım çok faydalı, daha sonra 2000 paylaşım için aylık 5 dolar istiyorlar. ben aldım çok çok faydasını gördüm...
facebook kişisel sayfanızda RSS Graffiti uygulamasını indirin ve bağlı web sitenizi bağlayarak hemen ayarlara geçin denemesini kullanın memnun kalırsanız aylık 5 dolara satın alırsınız. takılan olursa bu sayfada yardım ederim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar.
RSS Graffitiyi bende 1 ay forumumda kullandım memnun kaldım yalnız şöyle bir eksiği vardı.
Atıyorum forumda 30 konu açılda 10 dk içinde 1 saatte sadece 5 er yada 10 ar tanesini paylaşıyordu.
1 ay dolduktan sonrada bıraktım ücretsiz ve anlık olarak her paylaşımı aynı RSS Graffiti gibi paylaşan IFTTT yi kullanıyorum iki uygulamayıda tavsiye ederim. IFTTT'nin Google+ Harici bütün sosyal ağlarda paylaşım yaptırtma özelligide var...