Sosyal ağlarda birden fazla hesabı aktif olarak kullananlar bilirler görsel işi biraz karışıktır. Her site kendisine özel boyutlandırmalar yapar ve siz isteseniz de istemeseniz de paylaştığınız içeriği kendine uygun hale getirir. En çok kullanılan içerik “Profil Fotoğrafı” olabilir. Ama bunun dışında da arka plan, kapak fotoğrafı, paylaşılan görseller derken birçok türle başa çıkmak zor olabiliyor.

Facebook ve Google Plus farklı boyutlarda kapak fotoğrafı istiyorlar mesela. Her biri için ayrı görsel bulmak veya hazırlamak da bütünlük açısından kötü oluyor. Büyüklükleri tutmazsa bu sefer de pikselleşmeler, bulanıklaşmalar olabiliyor. Social Media Image Maker ile bu sıkıntılar son bulabilir.

Social Media Image Maker, ücretsiz bir online uygulama. Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn, Pinterest gibi toplam 16 sosyal ağ için özelleştirilmiş görseller yaratmanızı sağlıyor. Oldukça kısa sürede kaliteli fotoğraflar için ideal ve kullanımı da gayet basit. Siteye yüklediğiniz fotoğrafı farklı açılarla çevirebiliyor, ne kadarını kesmek istediğinizi seçebiliyorsunuz. Hazırlamak istediğiniz yerin boyutuna adapte olmuş yeni haliyle görseliniz elinizde oluyor.

Kaynak