Merhaba arkadaşlar, benim geliştirmekte olduğum bir proje var. Sosyal medya hesap yönetimi, site analizi, seo market gibi.

Projeyi geliştiriyoruz, sırası ile yapılacaklar belli ancak kullanıcı deneyimi gerekmekte. Bilirkişiler lazım, sosyal medya yöneticiliği yapan veya yapmış bu sistemi kullanabilecek kullanırken de şu şekilde olsa güzel olur, bunu da ekleyin, ben içerik gönderirken bu şekilde de göndermek istiyorum gibisinden deneyimlerini bizimle paylaşacak arkadaşlar arıyoruz.

Şuanda kullanan kişiler mevcut ama direkt son kullanıcılar, web servis üzerinden çalışmakta. İsteyene webservisimizinde eklentisini veya paneline eklemesinide yapabilirim. ( sadece php panellere ekleyebilirim )

İstediğiniz gibi paylaşım yapabiliriz, isterseniz bütün gönderim işlemlerinizide bu panel üzerinden yapın sıkıntı değil sadece arada bi fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bizimle paylaşmanız yeterli. Herhangi bir ücret vs istemiyorum projeyi tam anlamı ile aktif etmemize daha çok var o zamana kadar istediğiniz gibi kullanın. Üye olduktan sonra bana mailinizi söylerseniz ben limitlerinizi arttırırım

Kullanmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atsın site adresini mesaj olarak atayım, sormak istediklerinizide sorabilirsiniz

KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM DEĞİŞTİREBİLİM, BENİM ULAŞMAK İSTEDİĞİM KİŞİLER BURADA OLDUĞU İÇİN BURAYA YAZDIM