-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Arkadaşlar takipçi sayısı fazla olan hesaplara hep gıpta ile baktım, 1 milyon takipçilileri geçtim, 100 bin takipçim bile olsa hep bir kâr olarak görmüştüm fakat 2 aydır üzerinde uğraştığım bir hesaptan 2 reklam alınca fikrim değişti.
alanı dar konularda kazanç çok daha kolay elde edildiğini gördüm resmen. bugün 6000 takipçisi olan bir instagram hesabıma 2. reklamı almış bulunmaktayım. yönetim bilişim okuyan, 1 milyon takipçisi olan arkadaşım reklam başına 250 lira aldığını çünkü genel bir eğlence kategorisi olduğunu söylemişti. bense insanların kitaplarını çekip benle paylaştığı bir hesap kurguladım ve 6k takipçiye gün itibariyle ulaştım ve sadece iki reklamdan 650 lira kazandım. Dergimize çektiğim 15 aboneyi saymıyorum bile (abone başı 50 lira)
Peki sizce takipçi sayısı mı önemli yoksa takipçinin niteliği mi daha önemli? seçtiğiniz seçeneği neye göre seçiyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
takipçinin o sayfanin içeriğine bağlılığı önemli aslında . Mesela makyaj ürünleri satan bir sayfaya erkekleri takip ettirirseniz o sayfadan bi cacık çıkmaz . yada mesela kitap-edebiyat sayfasına kitap okumayan takipçileri çekerseniz yine cacık olmaz .Verim alamazsınız . Az ve öz takipçi olursa verim alırsınız.
Trablus
Başarı = Doğru Strateji
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Analist
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Takipçi niteliğinden kastınız eğer konusuna veya kategorisine göre takipçi ise kesinlike takipçi niteliği derim yani eğer alan kitaplar ile ilgilliyse ve takipçilerde bu alandan hoşlanıyor ve memnun'larsa potansiyel bir kullanıcı haline geliyorlar. bu yüzden kesinlikle kullanıcı niteliği
www.hizlikazanc.org