[COLOR=#FF0000][B]TrustLayer[/COLOR] Managed Services[/B]
[COLOR=#000000] olarak kısa zaman içerisinde sektörde aktif olarak yer almak için tüm çalışmalarımızı özen ve titizlikle yürütmekte ve müşterilerimize en hızlı desteği en kısa süre içerisinde verme amacındayız. Ekibimiz, sizlerin beklentilerini karşılayabilmek için canla başla çalışmaktadırlar. [/COLOR]
[COLOR=#FF0000]TrustLayer[/COLOR][COLOR=#000000], Türkiye'nin en büyük ve dünyanın gelecek vaad eden ilk 20 projesi içerisinde yer alan “ZUMBARA – ZAMAN KUMBARASI” projesine yer sağlayıcı sponsoru oldu ve bunu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Zumbara sistemi, her geçen gün çok daha büyük bir gelişme yaşıyor ve kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Bu proje için sunduğumuz “DEDİCATED SERVER” desteği ile kendilerinin çok daha verimli ve kesintisiz bir şekilde hizmet almalarına da yardımcı oluyoruz.[/COLOR]
Zumbara Nedir?
[COLOR=#000000]Zumbara, insanların birbirine yardım ettiği ve karşılığında para ya da puan birimleri yerine zaman kazandıkları ve zaman sattıkları bir sistem olarak dikkatleri çekiyor. Sistem içerisinde insanlar birbirlerine yardım ediyor ve zaman kazanıyorlar. Bu zamanlar, ilerleyen süreçte sistem tarafından değerlendirilmek üzere saklanıyor.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Sistemde üniversiteli ya da dilediğiniz her yaştan insan bilgi birikimlerini paylaşmak üzere yer alıyor ve bu da paylaşımı arttırıyor.[/COLOR]
[COLOR=#FF0000][B]TrustLayer[/COLOR] Sponsorluğu[/B]
[COLOR=#000000]Firmaya sunduğumuz üst düzey server sistemi sayesinde kesintisiz bir yayın hayatı yaşamalarına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zaman içerisinde sistemden beklentilerin artması ve üye potansiyelinin yükselmesi ile birlikte gereksinimleri artacak ve sponsorluk sağlayıcılığımızın da verimli bir şekilde sonuçlanacağını tahmin ediyoruz.[/COLOR]
International Youth Foundation sistemi tarafından dünyanın umut vaat eden 20 projesi
[COLOR=#000000] içerisinde değerlendirilen bu mükemmel projeye sponsor olmaktan gurur duyuyor ve bunu sizlerle paylaşmanın haklı mutluluğunu yaşıyoruz.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Bizi seçtiği için ZUMBARA yetkililerine de teşekkürleri borç biliyoruz.[/COLOR]
WWW.ZUMBARA.COM
[COLOR=#000000]Zumbara Tanıtım Videosu:[/COLOR]
[COLOR=#000000][/COLOR]