aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tumblr takipçim olsun istiyorum ne yaparak takipçim artırabilirim? paylaşım yapıyorum ama yine de artmıyor. Özellikle erkek kullanıcılara ihtiyacım var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Hocam popüler olan konular üstünde resim ve gift paylaşımı yaparsan o tür pstları rb yapan insanları takip edersen takipçin artar. Ama şimdlik başkalarını takip edip rb yap sende ve Takipçi postları var beğenenler birbirlerini takip ediyor onlara katıl. Belli bir takipçi kitlesine ulaşınca kendin resim ve gif oluşturup atarsan ayda başkalarınınkini alıp atarsan takipçin olabilir. En önemliside senin yaptığın bi postun yüksek takipçili biri tarafından rb lenmesi. Bu çok fazla kişinin gösmesini sağlıyor etkileşim daha hızlı oluyor. Son olarak özel günler ile ilgili özgün post yapıp atarsan çok faydalı oluyor :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
ff veya post kasımı yapabilirim?
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
aciltavuk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yokm u başka tavsiye arkadaşlar? bazılarının 200k lık takipçisi var bunu nasıl yapmışlar hayret ediyorum. işin garibi ipe sapa değer bişey de yok o blogda.