Ülkemizde "faşist" bir şekilde erişimini engellenen, yetmeyip erişilemesin diye dünyada bir ilki gerçekleştirip Google DNS'leri engellenen ülkemizde Twitter'a nasıl nasıl giriş yapabileceğinizi gösteriyorum. Bu videoda üç farklı yöntem gösteriyorum, bunlardan iki tanesi şuan için çalışıyor fakat Dünya'da bir ilki başarıp Google DNS'lerini engellediğimiz için DNS yöntemi çalışmıyor. Umarım bu video sadece bizim için değil, "özürlü" internete sahip olan tüm internet yoldaşlarımız için faydalı olur. İnternet bir köy veya kasaba değildir, keyfinize göre yasak getiremezsiniz. / Fascist Turkey government is banned Twitter and Google DNS.This is first in the World. I showed how to entire Twitter and banned websites in three different ways. DNS changing method is don't work in Turkey but this video isn't only Turkish folk. This video for all have fascist government people.

Video'da Host dosyasına eklenen yazılar/Added to Host File;

199.59.150.7 twitter.comwww.twitter.com
199.59.148.12 t.cowww.t.co


Subject/Konu: Ülkemizde erişimine yasak getirilen Twitter'a giriş, Twitter'a nasıl girilir? /Entire Twitter or another banned websites.

Time/Süre: 2:28 dk

Using Program/Kullanılan Program: Google Chrome ve/and Notepad

Benefits/Faydaları: Engellenen sitelere giriş yapabilmek için kullanabileceğiniz 3 farklı yöntemi öğrenebilirsiniz, bunlardan iki tanesi Twitter için şuanlık çalışmakta./ You learn how to entire banned websites, 3 ways, but DNS changing is don't work in Turkey. VPN and Host file ways are working at the moment.




Kaynak: http://www.iyisimi.org/genel/23/03/2014/twittera-nasil-girilir-entire-twitter-another-banned-websites/3106