lostyazilim

Twitter da her gün en az 50 takipçi arttırmak

18 Mesajlar 3.662 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

baates baates WM Aracı Kimlik Onayı
  • Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek güvenlik
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 215 / 160
  • Ticaret 5, (%100)
Böyle yöntemlerle batarsınız çıkacağınıza bi ded konuda reklam kokan hareketler yerine resimli açıklamalarla insanlara fayda odaklı olsak keşke...

wmaraci
reklam

esocials esocials Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 57 / 82
  • Ticaret 1, (%100)

baates adlı üyeden alıntı

Böyle yöntemlerle batarsınız çıkacağınıza bi ded konuda reklam kokan hareketler yerine resimli açıklamalarla insanlara fayda odaklı olsak keşke...

ben beğendiğim ve bana faydası olan bir uygulamayı burada paylaştım,diğer arkadaşlar da faydalansın istedim.hepsi bu.deneyen arkadaşlardan ricam hepsi buraya takipçisi artmışmı artmamışmı,hesaplarıyla ilgili herhangi bir sorun yaşamışmı yaşamamışmı mytlaka yazsın.böylece hep birlikte görürüz sistem faydalı mı değilmi.sonuçta sistemi ben kurmadım.sadece bir parçası oldum.ve bende bilmek isterim bir sorun çıkıyorsa.

fasb fasb Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek internet reklamcılığı
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 4 / 5
  • Ticaret 5, (%100)
sen böyle düşünerek üye oldun ben böyle düşünerek üye oldum kim kullanıyo bu sistemi kimler takip ediyor sizi diye soramadan edemedim.

• Üyelik 04.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 57 / 82
  • Ticaret 1, (%100)

fasb adlı üyeden alıntı

sen böyle düşünerek üye oldun ben böyle düşünerek üye oldum kim kullanıyo bu sistemi kimler takip ediyor sizi diye soramadan edemedim.

takipçiler normal twitter kullanıcıları.randomize olarak sanırım sisteme üye olanlar ekleniyorlar.benim takip ettiğim sayı daha hiç kendi kendine artmadı ama,belkide 1-2 kişi artar takip ettiğim.zamanla bakıcam.

wmaraci
wmaraci

KinayeNET KinayeNET Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 17
  • Ticaret 0, (%0)
bu uygulamayı engellediğinizde yeniden kullanabiliyorsunuz twity.net gibi değil yani. bu nedenle 50 takipçiyi aldıktan sonra uygulamayı kaldırın ertesi gün tekrar kurarsınız. bu sürede maximum 2 kişiyi takip ettirir uygulama onu kaldırmak dakikanızı almaz zaten

• Üyelik 04.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 57 / 82
  • Ticaret 1, (%100)

KinayeNET adlı üyeden alıntı

bu uygulamayı engellediğinizde yeniden kullanabiliyorsunuz twity.net gibi değil yani. bu nedenle 50 takipçiyi aldıktan sonra uygulamayı kaldırın ertesi gün tekrar kurarsınız. bu sürede maximum 2 kişiyi takip ettirir uygulama onu kaldırmak dakikanızı almaz zaten

O zaman her seferinde tekrar yeni üye gibi gözüküp 50 tane fazladan kredi mi alabiliyoruz?peki sistemi kuranlar bunu farketmezmi??

KinayeNET KinayeNET Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 0 / 17
  • Ticaret 0, (%0)

esocials adlı üyeden alıntı

O zaman her seferinde tekrar yeni üye gibi gözüküp 50 tane fazladan kredi mi alabiliyoruz?peki sistemi kuranlar bunu farketmezmi??

hayır öyle demek istemedim. eğer uygulama açık kalırsa örneğin bi gece açık kaldığında en az 20 kişiyi takip ediyor sizin hesabınızda. yani o havuza siz de girmiş oluyorsunuz. ama mesela bugün saat 18:00'da 50 takipçi aldınız ve uygulamayı twitter hesabınızdan kaldırdınız. saat 00:01 de uygulamayı tekrar kurarak 50 takipçi daha kazanırsınız. aradaki 6 saatte uygulama aktif olmadığından dolayı ne reklam twit'i çıkar profilinizde ne de kendi rızanız dışında takip ettiğiniz kişiler olur.

• Üyelik 04.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek diğer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 477
  • Beğeniler 57 / 82
  • Ticaret 1, (%100)

hayır öyle demek istemedim. eğer uygulama açık kalırsa örneğin bi gece açık kaldığında en az 20 kişiyi takip ediyor sizin hesabınızda. yani o havuza siz de girmiş oluyorsunuz. ama mesela bugün saat 18:00'da 50 takipçi aldınız ve uygulamayı twitter hesabınızdan kaldırdınız. saat 00:01 de uygulamayı tekrar kurarak 50 takipçi daha kazanırsınız. aradaki 6 saatte uygulama aktif olmadığından dolayı ne reklam twit'i çıkar profilinizde ne de kendi rızanız dışında takip ettiğiniz kişiler olur.

hmm anladım.denenebilir belki,ama sistemlerinde bunun olabileceğini tahmin edip bir uygulama geliştirdilerse ban da yenilebilir.ben pek denemeyi düşünmüyorum.zaten şuana kadar takip ettiğim de artmadı,reklamda yayınlanmadı hesabımdan.

Ek Olarak:

hmm anladım.denenebilir belki,ama sistemlerinde bunun olabileceğini tahmin edip bir uygulama geliştirdilerse ban da yenilebilir.ben pek denemeyi düşünmüyorum.zaten şuana kadar takip ettiğim de artmadı,reklamda yayınlanmadı hesabımdan.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al