lostyazilim
tr.link

Twitter'da müstehcen içeriğe geçit yok

5 Mesajlar 668 Okunma
acebozum
tr.link

wepblogger wepblogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 13 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Twitter video paylaşım uygulaması Vine bu platformda her türlü müstehcen içerik yayınlanmasını yasakladı.
Bir blog yazısında " Biz videoların çok küçük bir yüzdesinin toplumumuz için iyi olmadığını tespit ettik " denildi.Kurallar derhal yürürlüğe girecek.App Ocak 2013 yılında Twitter tarafından başlatıldığında, ****ografik bir videonun yanlışlıkla " Editörün Seçimi " listesine alınmadı ardından eleştirilere maruz kaldı.Video sonradan çıkarıldı.
Özür ve değişiklik
Twitter hata özür için diledi ve Apple'ın AppStore'unda app kullanıcıları için minimum yaş 12'den 17'ye çıkarıldı.Şu anda, app AppStore'da " sık / yoğun cinsel içerik veya çıplaklık " konusunda uyarı taşıyor.
Hesaplarında müstehcen içeriğe sahip kullanıcılara bildirimler gönderildi.Vine yeni kurallara uymak için onlardan bu malzemeyi çıkarmalarını istedi.Vine " kullanıcılarımızın % 99'dan fazlası için, gerçekten bir şey değişmeyecek. Kalanı için: Bizim internette cinsel içerikli bir sorunumuz yok - sadece biz bunun kaynağı olmamayı tercih ediyoruz " dedi.Kullanıcılar, bir " Bu postayı bildir " seçeneğini kullanarak müstehcen olduğunu düşünükleri içeriği bildirebilirler.

Kaynak : Wepblogger.com

googleasistan
webimgo

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
Blogunda "Gittigidiyor.com İle Sitenizden Para Kazanın" başlıklı yazı açmışsın. Gittigidiyor reklam banneri dağıtmıyor artık diye biliyordum. Tekrar dağıtmayamı başladı acaba sen aldınmı.

wepblogger wepblogger Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 157
  • Beğeniler 13 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

Blogunda "Gittigidiyor.com İle Sitenizden Para Kazanın" başlıklı yazı açmışsın. Gittigidiyor reklam banneri dağıtmıyor artık diye biliyordum. Tekrar dağıtmayamı başladı acaba sen aldınmı.

en son 1 hafta önce haber site için almıştım ve dünde yeni sitem için başvuru yaptım öyle bişey olsaydı başvuru forumunu kaldırırlardı.

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)

wepblogger adlı üyeden alıntı

en son 1 hafta önce haber site için almıştım ve dünde yeni sitem için başvuru yaptım öyle bişey olsaydı başvuru forumunu kaldırırlardı.

Başvuru yaptım bakalım inşallah verirler :D

wmaraci
wmaraci

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 900
  • Ticaret 16, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

dağıtıyor

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al