lostyazilim
tr.link

Twitter Dizi mi Oluyor ?

3 Mesajlar 669 Okunma
acebozum
tr.link

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba. Çoğumuz The Social Network filmini seyretmişsinizdir. Devasa site Facebook kurucuları Mark Zuckerberg ve arkadaşlarının siteyi kurma aşamaları ve geçirdikleri her aşamaya tek tek tanık olmuşuzdur. Harvard Üniversite yurdunun odasında bir grup gencin, aslen Harvard' da okuyan öğrenciler için bir iletişim ve sohbet ortamı yaratmak amacıyla kurdukları site, daha sonrasına çevre üniversitelere dalga dalga yayılmış ve önlenemez bir şekilde önce ABD' de, ardından da tüm dünyada geniş yankı uyandırmıştı.

Twitter Dizi Oluyor

Şimdilerde ise mikroblog çılgınlığında çığır açan dünyaca ünlü site Twitter' ın ve kurucularının hayatının televizyon dizisi yapılmaya başlanacağını duydum.

Ünlü yapım şirketi Lionsgate, Twitter ve kurucularının oluşturduğu şirketin ilk zamanlarını anlatan Hatching Twitter adlı kitabın tüm televizyon haklarını satın aldı. Dizi projesinin yapım sorumluluğunu da Allison Shearmur devraldı. Yapımcı, dünyayı sarsan devasa şirketin bilinmeyenlerini ve arka perdedekilerini daha önce görülmemiş bir şekilde sunacaklarını ifade etti. Shearmur bir de size yukarıda bahsettiğim Facebook' un hikayesinin anlatıldığı The Social Network filmine atıfta bulunarak, Twitter' ın dizisinin çok daha farklı bir yaklaşımla seyirci önüne çıkacağını ve daha çok uzun bir sürece yayılacağını söyledi.

Söz Sizde;

Ne dersiniz sizce de çok eğlenceli bir süreç olmaz mı ? Geçenlerde borsada halka arz edildiğinde kıyametler kopartan Twitter' ın uzun metrajlı bir yapımını izlemek benim için inanılmaz zevkli birşey olacak. Siz ne dersiniz, ne düşünürsünüz ? Yorum ve görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Kaynak: http://cerezlerim.blogspot.com/2013/12/tweetr-dizi-mi-oluyor.html

İyi Çalışmalar.

elektronikssl
webimgo

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
bu sektördeki insanlar için cezbedici bir film olacak ama sıradan vatandaş izlemez

cerezlerim cerezlerim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Güvenlik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 247
  • Beğeniler 116 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

depresan adlı üyeden alıntı

bu sektördeki insanlar için cezbedici bir film olacak ama sıradan vatandaş izlemez

Sanırım evet dediğiniz gibi olacak. Sosyal medya ve internet işiyle meşgul insanlar bunları takip edebilir..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al