Twitter bir süredir test ettiği “Sessize Al” özelliğini kullanıcılarına sundu. Twittter resmi blogu aracılığı ile duyurduğu özelliğini kullanıcılar artık aktif olarak kullanabilecek. Twitter'ın “Sessize Al” (Mute) özelliğini test ettiğini kısa bir süre önce sizinle paylaşmıştık. “Sessize Al” özelliğinden kullanıcılar web,Android ve İSO uygulamalar aracılığı ile yararlanabilecek

Şirketin kullanıcılarına sunduğu bu özellik sayesinde bir kullanıcı takip ettiği bir kullanıcını veya markanın tweet ve retweetleri'den rahatsız olduğu zaman bu kullanıcıyı ve markayı takip etmeyi bırakmak yerine bu kullanıcının tweet ve retweet'lerini 'Mute' özelliğini aktif ederek engelleyebilecek. Kullanıcı istediği zaman yine 'Unmute' yaparak özelliği pasif ederek tekrar kullanıcının tweet ve retweet'lerini zaman akışında görebilecek ve bu işlemlerden engellenen kullanıcının haberi olamayacak.

Twitter yeni özelliği şimdilik belirli ülkelerdeki kullanıcılarına sunarken birkaç gün içinde tüm kullanıcılar yeni özelliği kullanabilecek.

Kaynak: http://www.sosyaltus.com/2014/05/twitter-sessize-al-ozelligini-kullanma.html

İlgili