lostyazilim
tr.link

Twitter Nedir ? Twitter Kolay Takipçi Kazanma

5 Mesajlar 1.135 Okunma
acebozum
tr.link

IBRA IBRA Nothing Kullanıcı
  • Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 441 / 136
  • Ticaret 7, (%100)

Twitter herkesin bildiği, bilmese bile kulağının aşina olduğu bir sosyal ağdır.Saten o küçük kuşu da bilmeyen yoktur sanırım :) Twitter’ın tanımı için Vikipedi’den yardım alırsak şöyle bişey oluyor :
Twitter bir sosyal ağ ve mikroblog sitesidir. Kullanıcılarına tweet (İng. cıvıldama) adı verilen 140 karakterlik metinler yazma imkânı veren Twitter, çeşitli araçlarla daha etkin kullanılabilen bir yeni nesil iletişim aracıdır

Yani bir mikroblog site.140 karakter sınırı da bazen kafayı yedirse de en ideali bu galiba :)

Evet tanımı yaptığımıza göre gelelim asıl konumuza, takipçi nasıl kazanılır ?

Şimdi ben bu işin ustası değilim ama bir kaç taktik var, bunları ücretli ve ücretsiz diye ikiye ayırabiliriz.

Ücretsizlerden başlayalım, #takipedenitakipederim,#SMHVRLileEtkileşimliTkib,#takip gibi hashtaglari kullanarak karşılıklı takipçi kazanbilirsiniz.Unutmayın sizi takip edeni siz de takip edin.Yoksa unfollow yapar ve boşu boşuna uğraşmış olursunuz :)

Şimdi site vermeyeceğim ama bir kaç başarılı takipçi kazandıran siteler var.Ancak bunlar da babanızın hayrına çalışmıyor tabi size takipçi veriyor ancak sizi de tanımadığınız kişilere takip ettiriyor.Ama sonuçta takipçi kazanıyorsunuz :)

Ücretli yöntemde çok basit.Piyasayı az biraz araştırdım 1k(1000) Türk takipçi burası önemli, çünkü yabancı takipçiler var onlar 5 TL ancak 1000 Türk takipçi 10 TL civarı bir fiyat alıyorlar. Bu böyle 5k, 10k, 20k, 40k’diye gidiyor :) 40K takipçide 250 TL civarı bir fiyata alabilirsiniz.Tabi ne işinize yarıyacaksa :)

Neyse bi konunun daha sonuna geldik, rica etsem sitemizin resmi Twitter hesabını yani @wturkiye‘yi takip edermisiniz :)

Kaynak: http://www.webmasterturkiye.net/genel/twitter-nedir-twitter-kolay-takipci-kazanma.html

wmaraci
reklam

AtaTekin AtaTekin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 301 / 269
  • Ticaret 7, (%100)
Güzel yazı elinize sağlık. Ama açıkçası en çok merak ettiğim şey insanlar parayla takipçi alıyorlar peki ne işlerine yarayacak :)

• Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 441 / 136
  • Ticaret 7, (%100)

IIFSMII adlı üyeden alıntı

Güzel yazı elinize sağlık. Ama açıkçası en çok merak ettiğim şey insanlar parayla takipçi alıyorlar peki ne işlerine yarayacak :)

Yorum için teşekkürler :)
Onu gerçekten bilmiyorum ama Cem Yılmaz'ın dediği gibi "İnsana bir şahsiyet kazandırıyor belkide, kendini önemli hissettiriyor." :D

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
twitter kısa msj servisi gibi olduğundan ben pek web site işinde kullanmıyorum. Haber siteleri için çok iyi hit kaynağı oluyor twitter.

Öyle haybeden takipçi kasma olayı da bence web site için hiçbir işe yaramaz. Ama önemli hissettirme olayı malesef doğru... Tabi bu da kişiden kişiye değişir. Benim mesela kendi adıma bir tane bile twitter hesabım yok :D Kendimce önemliyim. Başkalarının önemsemesi problem değil.
IBRA

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** S**
  • Mesajlar 716
  • Beğeniler 441 / 136
  • Ticaret 7, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

twitter kısa msj servisi gibi olduğundan ben pek web site işinde kullanmıyorum. Haber siteleri için çok iyi hit kaynağı oluyor twitter.

Öyle haybeden takipçi kasma olayı da bence web site için hiçbir işe yaramaz. Ama önemli hissettirme olayı malesef doğru... Tabi bu da kişiden kişiye değişir. Benim mesela kendi adıma bir tane bile twitter hesabım yok :D Kendimce önemliyim. Başkalarının önemsemesi problem değil.

Hit kaynağı meselesi çok doğru bi paylaşımda 250-300 kişiye varan hit oluyor :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al