-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
@by @ek @fk @ab @cf @po bu gibi kullanıcı adlarını bu basit formla almanız mümkün degil.Bizzat Instagram partnerleri Instagram ile iletişime geçip medya desteği ile alıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Formu doldurdum. Com.tr uzantılı site, hesaptan daha fazla takipçi instagram hesabım ve gerekli kimlik bilgileri ile formu gönderdim. Pek umudum yok ama bakalım şans :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Merhaba,
Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Kullanıcı adı talebinizi yerine getirebilmek için hak sahibi olduğunuzu gösteren ülke veya topluluk seviyesinde bir ticari marka tesciline ihtiyaç duyuyoruz. Ancak görünüşe göre bize tescilli bir ticari marka sağlamadınız.
Lütfen bu e-postayı tescil numaranızı, tescilinizin dijital bir kopyasını veya ilgili fikri mülkiyet dairesinin internet sitesinde tescilinizi gösteren bağlantıyı ekleyerek yanıtlayın.
Kullanıcı adları ilk talepte bulunan tarafa verilmektedir ve kullanıcı adı aktarımına yönelik istekleri kabul etmemiz her zaman mümkün olmamaktadır. Ülke veya topluluk seviyesinde bir ticari marka tesciline sahip değilseniz, bu sorunu çözüme kavuşturmak için doğrudan hesap sahibiyle iletişime geçmenizi öneririz.
Gibi dönüş yaptılar :)
SkyZeus
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yöntem hiçbir işe yaramıyor boşuna denemeyin. Kullanıcı adı medya hesaplarından işleme alınıyor sadece.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba iyi niyetli yardım için Teşekkürler ama dediğin yönteme biraz baktım resmi tescil belgeleri olmadan işlem yapma ihtimalleri yok denecek kadar az nedendir bilmiyorum instagram bu konuda aşırı katı 10 senede bir kere girilmemiş hesabı bile vermek istemiyor..
ne diyelim hayırlısı
iyi akşamlar
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün ASKERLERİYİZ...
Empat
Web Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Development
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
ANLATIM kısımındaki link
https://help.instagram.com/ adresine yönlendiriyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Whatsapp Destek Hattı: 0 850 241 90 38 | TELEGRAM: @wlan96 | www.onurozden.com.tr