-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selam Arkadaşlar ,
Pazartesi günü ortalama 5 günlük için 5 bin TL lik bir reklam verdim fakat reklamları parca parca seklinde verdim. Çok güzel gösterimleri ve etkileişimleri vardı 2bin küsür TL harcadı ve karttan cekti parayı suanda sadece 23 TL lik gösterim yapmıs beklyor bütün reklamları aktif hatta yeni reklamlarda cıktım onlarda aktif fakat gösterim yok.
Eski gösterdiği reklamları gün tarihleri ve limiti dolmadan durdurdu gibi gözüküyor
bunu neden yaptığını biliyor musunu ?
Hesapta herhangi bir harcama limiti yok kartta sıkıntı fakat gösterim yapmıyor
Yazyazz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Reklam verdiğiniz hesap adı ile kartınızın hesap adı uyuyor mu?
İlk defa mı reklam veriyorsunuz?
Eğer bir süre sonra sizden onay isterse Facebook, Facebook'a kimliğinizi göndermeniz gerekmekte yoksa bir daha o hesapla reklam veremezsiniz.
Birde Facebook parayı hemen çekmez. "Facebook parayı çekmedi, reklamlar bedavaya geldi." gibisinden düşünmeyin eğer kart içinde ki parayı harcarsanız ve Facebook bu parayı almak için talimat verdiği zaman çekemezse parayı Facebook'a borçlu duruma düşersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yok ilk defa reklam vermiyorum yaklasık 50 bin tl ye yakın reklam verilmiştir. kart ile facebook hesabı uyumusyor fakat o kart ile daha once reklam verdik bir sıkıntı yoktu. Beles gibi bir düşüncemiz yok zaten karttan 2.000 TL yi çekti kartın limitide var problem neden etkileşim olmadıgı hesabın tüm borcunu kapattım 0.03 lük bir harcama yapmıs 30 dk .