Değerli Yatırımcılar,

 

Amerika'ya taşınmam ve yeni işimin mevcut alanda çalışmalarımı sürdürmeme engel olması nedeniyle, 5 senelik başarılı dedicated server kiralama işimi devren satıyorum.

 

İşletmemiz, ekran kartlı (GPU) sunucu kiralama hizmetlerine odaklanmış olup, düşük sermayeyle kurulmuş ve sermayesine oranla güzel kârlar getirmiştir. Potansiyeli oldukça yüksek olan bu iş, reklam ve SEO çalışmalarıyla desteklenerek daha yüksek gelirler elde edilebilir ve iş büyütülebilir.

 

Geçen ayki gelir: $788

Son 1 yıllık gelir: xxx

 

Başlıca Müşteri Kullanım Alanları:

AI / Yapay zeka geliştirme (görüntü işleme, dil işleme, derin öğrenme vb.)

Animasyon render

Video encoding & video streaming hizmetleri

Bilgisayar destekli mühendislik ve simülasyon uygulamaları

 

Pazarlama Potansiyeli:

İşletmemiz şu anda potansiyelinin altında faaliyet göstermektedir. SEO çalışmaları yapılmamıştır. Google sıralamasında yükseltilirse, yüksek kazançlar elde edilebilir. Lowendtalk gibi forumlarda da paylaşım yapılmamış olup, burada müşteri bulma konusunda önemli bir potansiyel mevcuttur. Türkiye pazarına yönelik hiçbir çalışma yapılmamıştır. (Web sitemizin sadece İngilizce olmasından da anlaşılabilir.) Türkiye'de bireysel müşterilere, mimarlık/mühendislik firmalarına, yapay zeka geliştiren start-up'lara, üniversitelere hizmet verilebilir.

 

Teknik Bilgiler:

Sunucular, Netinternet veri merkezinde 23U özel kabinde barındırılmaktadır. Netinternet veri merkezinde enerjiyle ilgili sabit bir ücret olmayıp, her ay ne kadar kullanıldıysa o kadar ödeme yapılmaktadır. Bu, işletme için önemli ve avantajlı bir noktadır. Sunucuların teslimi dışında veri merkezine gidilmesini gerektiren bir durum yasanmayıp, gerekli hallerde sunucular veya swtich'e fiziksel işlemleri Netinternet sağlamaktadır.

 

Bu gelişim potansiyeli yüksek işle ilgileniyorsanız, detaylı bilgi almak için özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

 

 İyi Forumlar Dileriz.