lostyazilim
tr.link

Sunucu/Host hakkında bilgisi olanlar (Teklif'de olur)

22 Mesajlar 4.289 Okunma
acebozum
tr.link

DPCCO DPCCO WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Game Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 417
  • Beğeniler 145 / 123
  • Ticaret 8, (%100)
Herkese ilgili için teşekkür ederim, Kaanep sana ilgin ve tavsiyen için ayrıca teşekkür ederim.

Gerek Host gerekse yapılacak işlemler ile ilgili turalabiyev hocamla büyük oranda anlaştık. Kendisine de bugün beni sıkılmadan bütün mesajlarıma cevap attığı için teşekkür ederim.

Teklif veren arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Bu konuyu ben ekibimle teklifler doğrultusunda tartışmak üzere açmıştım, dediğim gibi turalabiyev hocamla büyük ölçüde anlaştım. Bu akşam ekibimle görüştükten sonra nihai kararı belirticem.
hosunn EnoxHost

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

hosunn hosunn Kendin Ol Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek IT Administrator
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 33 / 67
  • Ticaret 13, (%100)
Öncelikle kimse kimsenin satış ve teklifine birşey diyemez A firması hizmete 10 TL diyorsa bu bizde 30 TL olabilir hem bayileri koruyan hemde zarar ettirmeden fiyat sunmamız gerekir bir firma 1 Gbit/s hattı 20.000 TL ye alır biz ise bu hattın 10 katı için hat başına 160.000 TL öderiz yani herkesin maliyet ve kâr yüzdesi vardır. Bu teklifler ise rekabetten çok bagi firmalara zarar vermemek için uğraşılıyor firimacık dediğiniz firmalar sizin iyi dediğiniz çoğu firmanın alt yapısını sağlıyor.
EnoxHost

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al