Merhaba arkadaşlar. Normalde linux reseller kullanıyorum. Temel düzeyde whm ve cpanel bilgisiyle idare ediyorum. Hem maliyeti hem de kullanım bilgisi ve yönetim amacıyla sponsor bulmak istiyorum.

Sohbet (.) cc domaini ile bir forum kurmak istiyorum. Öncelikle 81 il ve ilçelerini forum başlığı olarak ayarlayacağım. Sonra forumda herkes kendi memleketinn haberlerin doğal ve tarihi güzelliklerini paylaşacak.
İnsanların siyaset yapmadan saygı çerçevesi içinde bilgi ve kültür paylaşımı yapmasını, olumlu bir şekilde sohbet etmesini istiyorum.

Discourse scripti kuracağım ama hosting olmuyormuş. zaten bu yüzden mecbur kaldım.

Sponsor derken, Discourse kurulum yönetim ve yedekleme yapmamda yardımcı olacak birisi de olabilir. Yani bir şekilde ortak da olabiliriz.


İçerik girişi üye toplama, konu açmaya özendirme, sosyal medyada paylaşım yapma gibi emek işleriyle ben uğraşacağım. Küçük de olsa ayda 1 kez çekiliş düzenleyip hem siteyi tanıtmış hem de konu açılmasını teşvik etmiş olacağım.

İnsanlar memlketlerini veya yakından tanıdıkları beldeler hakkında yeni haberleri kolayca görsün istiyorum. Bir de, birçoğumuz yaşadığımız yerdeki doğal tarihi güzellikleri bile tam bilmiyoruz. Ulaım ve fiyat gibi bilgileri araya araya bulamıyoruz. Böyle bir portalda bu türden bilgileri toplamak istiyorum.


Sponsor- ortak olacak kişinin beklentileri ne olur? O konuda bilgim yok. Sizler bu konuda görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum.