lostyazilim

Up Down icin Dedicated Alinacak

2 Mesajlar 546 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cineasya cineasya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / K
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad P** K**
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 18 / 35
  • Ticaret 3, (%100)
Kesintisiz güzel hizmet vercek sifirdan kurulmus fransa özellikle Almanya da olabilir ama hertznerin rootundan alinmis arizali makina istemiyorum..

özellikler :
icin uzun uzun yazmaya gerek yok güncel filmleri yüklicez günlük 7-10 film yüklenecek..render falan filan yok gerekli siteden indirilen filmler direk upload olacak altyazi gömme reklam felan filan ekleme icin hicbir sekilde convert olayi olmicak ...sadece indir - upload et mantigi olcak...makina cok yorulmicak ...ama ayni anda 6 siteye upload olcak upload edilecek sitelerim cok hizli ve piyasadaki video siteleri olmadigi icin makinayi yoracaginida sanmiyorum... suan elimizde vds de ayni islemleri yapiyoruz makinada kasma olmuyor ama biz vds nin verdigi program sorunlarindan dolayi degisim yapmaya karar verdik...elinde güzel kampanya yada bizim ihtiyacimizi karsilayacak makina olan arkadaslar irtibata gecerlerse seviniriz...

ilgili ve isi bilen arkadsalr lütfen makinayi satana kadar iyi sonra ilgisiz olcaksa simdiden söyliyim ben böyle seyleri sevmiyorum ..2 senedir server kullanirim hic sorunum olmadi makinalarda ama bazen program hata veriyor server kaynakli yaziyorsun biz program kurulumuyla ugrasmiyoruz diyorlar...programi zaten ben kurcam size program kurdurulmayacagini biliyorum ama server hata veriyorsa misal windows orginal degil üzerinde bazi islemler yapilmamis, yada daha önce makina satilmis adam turbobite ip adresini banlatmissa ,yada bunun gibi sorunlarda sorumlu bence server kiralayan arkadastir....

iyi forumlar...

Ek Olarak: :) dedicated satan yokmus demekki kapatilabilir konu...herkese tesekkürler

wmaraci
reklam

Owrotechh Owrotechh Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Eğer isterseniz 100 mb hat olarak sizlere paylasımsız dedicated hizmeti sağlayabiliriz.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al