Merhabalar arkadaşlar.

Öncelikle en uygun fiyattan başlayarak (15 TL / Ay) VPN sunucusu kurup satıyorum. Fiyatlar sunucu özelliklerine ve lokasyon değişikliklerine göre değişmektedir.

15 TL / Ay fiyat bazında sunucu lokasyonları ve özellikleri:

512 MB Ram, 7 GB Disk, 1 vCPU, 1000 GB Trafik, 500 Mbps hız özelliklerinde olan sunucu lokasyonları Miami, Chicago, Amsterdam, Luxembourg, Moscow, Ekaterinburg, Saint Petersburg, Khabarovsk seçilebilmektedir.

İstanbul dahil farklı lokasyonlarda, sınırsız trafik ve yükseltilmiş diğer özelliklerde sunucular satın almak istiyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.

Sunucuya OpenVPN kurulacak olup yönetim ve üye giriş arayüzü mevcuttur. OpenVPN 2.7.3 Server sürümü olup sunucunun desteklediği bağlantı sayısına kadar aynı anda bağlantı sağlayabilmek için uygundur.

15 TL / Ay ücretli sunucunun aynı anda kaç bağlantı sağladığı henüz tarafımca test edilmemiş olup birden fazla cihazda 25 mbps internetimin hız testinde her hangi bir azalma durumu olmadan ve 4k video içeriklerini sorunsuzca görüntüleyebilme konusunda iyi sonuçlar vermiştir.

Kişisel veya aile, arkadaş vs. kullanımları için en düşük paket yeterli olacaktır. Her kullanıcı için ayrı üyelik oluşturabilirsiniz. Dilediğinize kendi sunucunuzdan hesap satışı yapabilirsiniz.

Bunların haricinde sunucularda kesinlikle yasa dışı işlemler yapmak yasaktır. Herhangi hukuki bir durum oluştuğu takdirde (siber saldırı, hack vb.) sorumluluk sunucuyu alan kişiye aittir. Torrent, p2p, sansür aşma gibi kullanımlar için sorunsuzdur.

Son olarak sunucunuzu free ssl tls 1.2 sertifikasını da kurarak teslim ediyorum. Dilerseniz domain veya subdomaininize dns üzerinden yapılandırabilirsiniz. İp sorgulamada istediğiniz host adı çıkar.

Satın almak için satis@seyhmusarslan.net e-posta adresime yazmanız yeterlidir. Link üzerinden kredi kartı / banka kartı ile ödeme kabul edilmektedir.

Örnek sunucu arayüz görüntüsü: