Erenweb
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
ihs de VPS sunucu kilitlenip duruyor plesk panel üzerinden nasıl optimize edebilirim ne yapılabilir?
Ticket oluşturdum bu cevabı verdiler?
Kontrol edildiğinde sunucu üzerinde ekli olan web sitelerinizin yoğun bir şekilde sunucu işlemci ve ramini kullanmakta olduğu gözükmektedir. İşlemci ve ram kullanımının yükselmesinden kaynaklı bir yavaşlık yaşamaktasınız. Web sitelerinizi kaynak kullanımı yönünde optimize etmeniz gerekmektedir
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Once cache kullanimiyla baslayabilirsiniz. Gzip ve sıkıştırma yonunden de icerigi optimize edebilirsiniz. Yuksek ram deyince wordpress gelitor aklma; bu konuda düzinelerce makale mevcut ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bir kurtulamadık şu cpu ram sorunundan demek vps ile de çözülmüyor sorun :) bende de aynı dert var normal hosting paketindeyim vps bilmediğim için geçemiyorumda tam site hitlendi para kazanmaya başladı bu sorunlar çıktı .
Kaanep
WordPress Optimization!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wp-fastest cache isinizi gorucektir.
Kurduktan sonra, ayarlarindan enable edip tum free ozelliklerini seciniz ve kaydediniz.
clean options eklentisi ile şişmiş -options tablosundaki eski girdileri silebillir ve rahatlatabillirsiniz.
Wp-optimizer ilede basitce veritabani bakiminizi yapabilirsiniz.
not: bilginiz olmadigini dusundum bu yuzden eklentisel anlattim resimlerin hizli acilmasi icin bj lazy load kullanabillirsiniz ayriyetten bazi hiz çakışmalarini remove string eklentisi ile de cozum bulabillirsiniz.
iyi forumlar,
CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)
Kaanep
WordPress Optimization!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
WordPress
-
-
Ad Soyad
K** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onemsiz hocam, pm atabilirsiniz takildiniz yerde pc yok olsa ben el atardim ama anlatim yapabilirim.
CMS Hizmetleri - CmsHizmetleri.com (CMS Hosting, CMS Optimizasyon Çözümleri)