-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar hostingimdeki directpaneli nasıl ilk günkü haline getirebilirim ? Eski kullanımımdan kalan yedekleme dosyalarım var birtek onlar silinmiyor virüs kapmış olduğu düşünüyorum ki bi ara 5 Gb ın 5GB+ dolu olduğunu gösteriyordu neyseki temizlik yapınca o şişikliği hallettim ama yeni domain eklemek istesem bile eski dosyalar yüzünden dizine ne kurarsam kurayım adresler çakışacak durumda.
Host herhangi ticari firmada değil arkadaşımda. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. bu konuya acil açıklık getirmem lazım?
Artık Yok
emirhan
www.ozkula.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
hosting
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Eğer Siz hosting hizmeti alıyorsanız sizin her şeyi sıfırlama gibi bir imkanınız yok.
Eğer virüs sunucuda ise sunucu sahibi ile irtibat kurup temizlemesini talep etmeniz gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Eğer Siz hosting hizmeti alıyorsanız
alıyorum ama ricamla hostu barındıran arkadaş da halledebilir bu durumu fakat yolu yordamı net olarak ne bilmiyorum host elimde olmadığı için kurcalayamıyorum da . Virüs mü tam olarak bilmiyorum sadece kesin olan şu eski dosyalardan birkaçı tamamen silinmiyor .?
Artık Yok
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Erişim izniyle ilgili bir şey. FTP'ye root olarak bağlandıktan sonra veya ssh ile "rm -rf dosyaadı" gibi bir komutla silebilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için sorun olursa gene ileticem burdan.
Artık Yok