-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Kıssa sürede çok fazla isek yapıyorsanız sorun olabilir.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hostda başka problem var 10 lokasyondan istek attım karşıma çıkan hep HTTP ERROR 500 oldu
1 kişi bu mesajı beğendi.
myKnow
Sys & Network Sec
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Route çektim fakat sunucudan önceki bağlantıda, bağlantı sorunu yaşadım. Sanırım sizden kaynaklı birşey değil sunucu çıkışlarında sorun var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Hosting Firma Sahibi
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
selcuk7671Şu anda sitenizi kontrol ettiğim'de bahsettiğiniz erişim sorununun .htaccess dosyanızın fazla yönlendirme yapmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Wordpress alt yapısı kullanıyorsunuz, yapılandırmanız'da bir sorun olabilir.
Örneğin sitenin anasayfasına giriş sağlanılamıyorken diğer sayfalara veya wordpress admin paneline erişim sağlanılabiliyor.
Öğlen 12'de giremiyorum dediniz, vpn ile girebiliyorum dediniz. cPanel hosting kullanıyor olabilirsiniz cPanel sistemlerde genellik ile LAYER 7 yani GET,POST,PUT gibi flood bazlı Apache saldırılarına karşı CSF kurulmuş ve yapılandırılmış olabilir. Bu neden ile fazla istek gönderilmesi durumunda ip adresinizin engellenebileceği konusunda şüphe duydum. Bu durum yaşandığında hosting satın aldığınız şirket'e ip adresinizi gönderip benim ip adresim engellenmiş mi diye bir sorun tam olarak sorunu kesinleştirmiş olacaksınız.
1 - ) .htaccess veya wordpress ayarlarınızı kontrol edin.
2 - ) Vpn ile girip kendi ip adresiniz ile giriş sağlayamıyorsanız çalıştığınız şirket'e destek bildirimi gönderip ip adresim ile erişim sağlayamıyorum ip adresim engel yemiş olabilir mi diye bir sorun.
İyi çalışmalar dilerim.
En iyi olanı tercih edin.
zirvesunucum.com | zsi.com.tr