-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web yazılımcı
-
-
Ad Soyad
Ş** M**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Selamlar. Hostingin paneli cpanel hostingin verdigi ip adrese giremiyorum ama siz biliyormusnuz neden?
Yazılımcılar geleceğin sihirbazlarıdır - Gabe Newell
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Aleyküm Selam Dostum, Büyük ihtimalle paylaşımlı sunucuda barınıyordur hostingin ve ip adresi sana özel değildir. o ip adresinle sadece cpanele girebilirsin. ipadresi:2082 şeklinde bunun dışında o ip adresini ftp de sunucu kısmına yazarakda ftpye giriş yapabilirsin.
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%86)
Hosting sunucuları genelde paylaşımlı olur, kendinize özel bir ip adresi satın almadıysanız yüksek ihtimal paylaşımlı sunucuya sahipsiniz. CPanel bağlantısı için ip adresini kullanabilirsiniz, lakin ip adresi ile siteye erişim sağlayamazsınız.
Creatingz
Creatingz | Dijital Ajans
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Ajans
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Site adresini yazsan daha iyi yardımcı olabilirdim .
Öncelikle intodns.com/siteadi.com üzerinden dns bilgilerini kontrol et , nameserverların hangi ip adreslerine yönlendirilmiş bak . Sonrasında ise yönlendirilmiş ip adresini kopyayalıp tarayıcı ekranına yapıştırın yanına :2082 yazın . (Örn 127.0.0.1:2082) gibi tarayıcı ekranına yazın .
Eğer amacınız putty tarzı program üzerinden yani ssh üzerinden bağlanmak ise malesef paylaşımlı sunucuda bu yetkiye sahip olamazsınız .