-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Tural ile ilk konuşmamız yaklaşık 5-6 ay kadar öncesine dayanır. Bir projemden bahsettiğimde nasıl bir alt yapı olmalı, ne gibi önlemler almalıyız gibi sorularımı yanıtlayarak kafamdaki en büyük soruları sabırla dinleyip yanıtlamıştı hiç bir karşılık beklemeden. Yine bundan 10 gün önce Tural'e bir konu hakkında bana yardımcı olması için mesaj atmıştım çünkü işin içinden çıkamıyordum. Dedim ki çözse çözse Tural çözer bu işi ve nihayetinde bugün kararımızı verdik. Çok büyük bir projem için birbirinden farklı 10 adet VPS satın aldım kendisinden ve kurulum işlemlerine başladık. Bir yandan sohbet ediyoruz bir yandan kendisi kurulumlara devam ediyor.
Bilmenizi isterim ki bu çocuk resmen sunucu, optimizasyon, güvenlik vesaire şeyler için yaratılmış. Yaklaşık 10 gündür aklıma ne geldiyse sordum, şöyle mi yapsak olur böyle mi etsek olur diye sabahlara kadar başını ağrıttım. Bıkmadan, usanmadan hepsini yanıtladı, çözümler sunarak bir çok problemi ortadan kaldırdı. Ben ömrümde Tural kadar sabırlı ve titiz birini görmedim. Kendi kafasına yatmadığı şeyleri bile ince ince ayarlayan mükemmel birisi kesinlikle.
Sonuç olarak, uzun yıllardır üzerinde düşündüğüm bu projenin hayata geçmesinde çok büyük bir payı olan Tural'e her şeyden önce minnet borçluyum. Bahsettiğim VPS'lerin hepsine sitelerimi kurup yayın hayatına başladıktan sonra Tural sayesinde artık rahat bir uyku çekeceğime inanıyorum. Gece gündüz demeden üzerinde yıllarca çalıştığım bu projede, benim gibi mükemmeliyetçi bir insanı kazandığı için Tural'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Kendisine ödediğim ve sonrasında ödeyeceğim bütün paralar helali hoş olsun.
İçerik ne olursa olsun, eğer site kuracaksanız, hız istiyorsanız, güvenlik istiyorsanız, teknik destek istiyorsanız, sadece bu ve buna benzer webmaster forumlarında değil, dünyanın neresinde olursanız olun, ilk, tek ve son tercihiniz Tural olsun.
Bu mesajımı gönlümden geldiği gibi yazdığımı bilmenizi isterim...
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
Golsime
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Takılıyo
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%96)
Bir işim vardı sağolsun yardımcı oldu çok ilgili bir arkadaş tavsiye ederim...
Sercecik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok derin ve detaylı bilgiye sahip birisi. 20 dakikada site taşıyıp anlam veremediğim şekilde problemleri çok seri ve profesyonelce çözdü. Sağolsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bir Allah'ın kulu da geçmiş olsun dememiş, forum adına utandım, operasyon büyüklüğü veya sebebini bilmiyorum ancak geçmişler olsun, acil şifalar diliyorum ve tezinden aramıza dönmenizi bekliyoruz
Tural Abiyev :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com