TayfunTR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak bazı sitelerde whois de sunucu server.siteadi.com şeklinde çıkıyor. Bunu nasıl yapabilirim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
D** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba ,
Her Server İçin Bir Hostname Tanımlanır . Herhangi Bir Siteniz ile cPanel 'e Giriş Yapın Sol Menüde Sunucu Adı veya Server Name Olarak Geçer.
Eğer Size Özel Hostname Tanımlamak İstiyorsanız VDS Sağlayıcınız ile İrtibata Geçin veya Yetkiniz var ise Kendiniz de Bu İşlemi Yapabilirsiniz .
###
Ayrıca NameServer (NS) Tanımlaması var . Size Verilen İP Adresi ile Alan Adınızı Aldıgınız Yerden Alt Alan Adı Olustur Seçeneği ile İp Adresinizi Girip Tanımlıyabilirsiniz .
ÖR.
ns1.sitenizinadi.com - 123.456.789.123
ns2.sitenizinadi.com - 123.456.789.124
Şeklinde Yaparak NameServer Tanımlıyabilirsiniz .
##
Siteniz 'i Sorguladım ve Whois Bilgilerinde Host: tr1.uzmanbilisim.com.tr Alanınımı Değiştirmek İstiyorsunuz .
Soru Biraz Açık Değildi veya Ben Anlıyamadım Bu Yüzden 2 Aşamayı'da Anlattım . Eğer Sorunuza Cevap Veremediysem Belirtin Detaylı Birşekilde Yardımcı Olmaya Çalısayım .
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öyle çıkmasının sebebi sitenin IP adresinin rDNS kaydıdır. Servis sağlayıcınızla görüşerek size tahsis edilmiş IP adresinin rDNS kaydını değiştirebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
vpsrehberi.com - VPS kampanyaları ve yardımcı makaleler.
getmyip.info - IP adresiniz.