ibh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
--------
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
Vesta kurulumu yaptim sunucuma ancak ssl tanimlamasi yapadim ve bunun gibi arastirip cozumleyemedigim sorunlar var ucretli yada ucretsiz destek bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
ssl ücretli mi ücretsiz mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba
kara1834 ,
Vesta yönetim panelinize giriş yapın.
WEB sekmesine tıklayın daha sonra ssl kurmak istediğinizi domainin üzerine gelin ve
Düzenle (Edit) seçeneğini seçin.
Daha sonra en alt kısımda
SSL Support seçeneği mevcut oradaki seçeneğe tik koyun daha sonra alt kısma bir takım alanlar açılacak.
Daha sonra
SSL Certificate (SSL Sertifikası) yazısının hemen yanında
CSR Oluştur seçeneği mevcut. Ona tıkladıktan sonra ayrı pencere açılacak oradan gerekli alanları doldurun ve oluşturduğunuz CSR kodunu ssl sertifikası aldığınız firmaya iletin ve firma size diğer alanlar için gerekli bilgiler mail yoluyla iletilecektir.
Daha sonra sertifikanızı aktif edebilirsiniz. Ya da hiç bunlarla uğraşmayarak yine SSL support yazısının altında ki Let's Encrpyt Support seçeneğini seçerek ücretsiz sertifikanızı kurabilirsiniz.
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba,
Anladığım kadarı ile daha önce bu ssl sertifikasını kullandınız, sertifikayı kullandıysanız daha önce ne yazık ki tekrar kurulumu yapamazsınız. Fakat tekrar kuruluma izin veriyorsa Comodo SSL firması yeniden bir CSR kodu oluşturup, yeni key ve pri almanız gerekiyor.
Aksi takdirde daha önce kullandığınız sertifikayı başka yerde kullanamıyorsunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba
Firmaya önce yeniden sertifika oluşturup, oluşturamadığınızı sorun. Eğer yeniden oluşturabiliriz derler ise ne yapman gerektiğini sor ve seni yönlendireceklerdir ve kullandığını panelin vesta olduğunuda belirt. Eğer senden csr kodu isterlerse sana anlattığım şekilde csr oluştur ve firmana ilet.
Daha sonra onlar sana sertifikan için gerekli olan dosyaları göndereceklerdir. Ancak yok tekrar kurulumu olmaz, izin verilmiyor denirse, ikinci seçenek olan Let's Encrypt ücretsiz ssl sertifikasını kullanacaksınız.
ibh
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
--------
-
-
Ad Soyad
İ** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%60)
ücretli ücretsiz destek için gerekli kişiler aranmaktadır halen.