-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arubanın 1 gb ramli vps paketi üzerinde sunucu kurulumu için ücretli ücretsiz yardım edebilecek birilerini arıyoruz. Kurulum yapıp bırakırım diyenler hiç yazmasın çünkü kurulumundan tutun panel kurulumu ve taşıma işlemlerine kadar her şeyi yapabiliyoruz. Tek sorun sanırım optimizasyon sıkıntısı. Vestacp ve centos panel kurup ikisini de denedik acayip ram tüketimi oluyor.
Anlık hit yollayıp test yaptığımızda rahat 1k ya kadar kaldırdığını gördük ama siteye iki kişi girip 5-10 tane yeni sekme açtığımız zaman ram direk 1 gb çıkıyor ve site çöküyor. Yani iki kişiyi bile kaldırmıyor :D Optimizasyon hakkında ücretli ücretsiz yardımcı olabilecek varsa pm atabilir
Edit: wordpress kullanacağız optimizasyonun ona göre yapılması gerekiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
şuanda en iyisi plesk ve cpanel hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
tek domain mi barınacak ve wordpress mi
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
IT Expert
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Panelsiz kurabiliriz istersen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
ASROCOMTR'ninde söylediği gibi panelsiz kur böylece tüm kaynakları sitelerin tüketir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Eğer WordPress kuracaksanız, hiçbir panele gerek yok açıkcası. Niçin panellerin RAM tüketmesine imkan vereceksiniz.
Ben şahsen Ubuntu 18.04 üzerine LEMP kurulumu gerçekleştirdim ve bir kez bile panele ihtiyaç duymadım. Tabi kaç ziyaretçiyi kaldırır test etmesem bile, binlerce ziyaretçiyi sorunsuz kaldıracağına eminim.
EDIT: Eski konuyu hortlatmışız. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
sworks adlı üyeden alıntı
Eğer WordPress kuracaksanız, hiçbir panele gerek yok açıkcası. Niçin panellerin RAM tüketmesine imkan vereceksiniz.
Ben şahsen Ubuntu 18.04 üzerine LEMP kurulumu gerçekleştirdim ve bir kez bile panele ihtiyaç duymadım. Tabi kaç ziyaretçiyi kaldırır test etmesem bile, binlerce ziyaretçiyi sorunsuz kaldıracağına eminim.
EDIT: Eski konuyu hortlatmışız. :D
hocam panelsız wp kurulumu nasıl yapılıyor domaın nasıl yonlendırıyor bununla ılgılı kaynak bulamdığım ve panılux panel falan çöktuğu ıçın ılgılenmemıstım ve 2 sunucumuda uzatmadım sonucda wp bazı ozllıkler ıstıyor mesela konu zamanlamaları olsun falan bununla ılgılı bır kaynak varmı ayrıca sanırım ustekı konusmalardan anldığım tek sıte kurulabılıyor bırden fazla sıte kurulumu yapılabılırmın yada sub domaın açılabılırmı gzıp ve deflat gıbı ozellıkler pagespeed ıçın lazım oluyor bu kısımlar haleldılebılırmı panelsız sunucu
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....