luchadorr
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ben konu açıldığında 400₺ olarak görmüştüm,demek indirim yapmışlar.
Hoşgeldiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yapılanın doğru olduğunu savunmuyorum fakat istenen ücret sadece isim değişikliği için değil. Size Kurumsal Üyelik almadan isim değiştiremeyeceğinizi söylemiş olmaları gerek. Yanı 250 tl ye sadece isim değiştirmiş olmayacaktınız.
ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Uzun süre önce adminden rica edip değiştirmiştim ismimi. *** da ki fiyat çok fazla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sağlık olsun. Hoşgeldiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de bir şairle yaptığım röportajı, edebiyatla ilgili bir twitter hesabında paylaşması için DM gönderdiğimde, "Ücreti konuşalım" karşılığını almıştım. Meğerse para karşılığı twit ve retwit paylaşıyormuş. Ne çakal olmuş insanlar! Ona aynen şöyle yazdım: "Şahsen hobi olarak yaptığım röportajlarla birçok insanın işinin, emeğinin tanıtımına katkı sundum naçizane. Söylemesi ayıptır; şehir dışı röportaj yolculuğunda cebimden ödedim. Hiç maddî kazancım olmadı. 'Ben sizin reklâmınızı yapacağım, ücret isterim' demeye utanırım doğrusu. Üstelik bir röportajın hazırlanma süreci de meşakkatlidir. Bir haftanın tamamını alabilir; titizlikle uğraşılırsa... Neyse... Size hayırlı işler diliyorum."
min
WM Aracı
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hoşgeldiniz hocam.
Kendilerinin **************lık ile mücadele tarzı doyduklarından belli oluyor. Ne türlü cv gonderdiysem siteye kabul etmedikleri gibi bunun yüzünden başkalarına gelen fazladan davetiye
kodunu paraya döküyor. Halen daha kayıt olamadım fakat siz bu konuyu açınca olayları daha iyi bağdaştırdım. Daha da kayıt için uğraşmam.
Geçen birinden rica ettim davetiye verir misin? Doğal olarak veremeyeceğini belirtt. Dedim bu işin sırrı nedir? Yönetimden veya üyelerden tanıdık bulmak olduğunu belirtti.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adamlar bir ara açtılar üyelikleri yok kimlik kartınızla birlikte yüzünüzün gözükeceği fotoğraf vs. Alt tarafı bir webmaster platformu. İnsanların kişisel bilgilerini almak bu kadar kolay olmasa gerek. Nerden bilebilirim ben TC numaraları ve kimlik bilgilerinin orada burada illegal olarak satılmadığını
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Saçmalamışlar hem de çok. Ülkedeki webmsater sitesi bile sırf tekel mantığından dolayı kafasına göre insanları soymaya çalışıyor bu işten anlaşılan. Hayır 40-50 de değil 250...