Merhabalar
Adım Bilal. 18 yaşındayım. Üniversitede elektrik mühendisliği hazırlık öğrencisiyim.
Daha önce ufak tefek visual basic, c++, java dilleriyle ilgilenmiştim lisenin 2. senesinde. fakat bunları üniversite sınavı nedeniyle bırakmış ve planlarımı ertelemiştim. Çok eskiye dayanan merağım nedeniyle bu foruma katıldım. Umarım webmasterlık içinde iyi bir yere gelirim. Şu anda html derslerine başlamış biri olarak css yi ve daha sonra da php yi öğrenmek istiyorum. Ayrıca windows pc kullanıcıları ve android telefon kullanıcıları için programlar yazmak istiyorum. Bunun için gelecek yaz Java derslerine tekrardan başlayacağım. Geleceğe dönük elektrik mühendisliği dışındaki planlarımı bu sayede gerçekleştirebileceğim. Ayrıca bilgisayar mühendisliğine Allah nasip kısmet ederse çap yapmayı düşünüyorum. Çap yapamazsam da bu işlere devam etmek niyetindeyim. Umarım burada güzel şeyler öğrenir ve güzel şeyler öğrenilmesine yardımcı olurum.

Bu arada öbür yazılarda yapacağım imla hataları için şimdiden özür dilerim. Shift tuşunu sadece bu yazıya özel kullandım :D. Doğrucu, dürüst, yalanı sevmeyen bir insanımdır.

5-6 forum sitesinde bjlkl adıyla göreceğiniz kişi büyük ihtimal benimdir. Çünkü kendimden başka kullanan yok. Fakat ben olduğumdan emin olabilmeniz için lütfen wmaracından bana özel mesaj atınız. Sahte hesaplarım çıkabilir. Genelde forumlarda arkadaş canlısı bir yol izlediğimde kötüye kullanılabilir.

Okuduğunuz için teşekkürler :).