Hoş buldum ve tanıştığıma memnun oldum; ancak fazla kalmayacağım galiba :rolleyes:
Dünya'da her an bir yerlerde yeni bir gün doğuyor, "Günaydın" diyorlar.
Ben İstanbul'dayım ve her güneş battığında, yeni bir gün tek tesellim oluyor. :)
ata350 adlı üyeden alıntı
Necati hocamla 2 yıldır tanışıyoruz, açıkçası burda olmasına şaşırdım. Eskiden bu tür platformların kendisine uygun olmadığını söylerdi. Bana zaman zaman çok büyük yardımlarda bulundu, kendisi çok yardımsever alanında uzman biridir ( alanı da çok geniştir ). Açıkçası herkesin istediği bir dosttur kendisi :)
Sen de bilirsin ki, ticari faaliyetlerimden kalan zamanımda sadece insanlara yardımcı olmak için çalışıyorum. Belkide sorduğun ve cevabını alamadığın bir soru, çözemediğin bir sorun dahi yoktur mümkünat çerçevesinde. Sadece sen değil, bana ulaşabilen her insana yardımcı olmak isterim. Peki kendimi, -diğerleri gibi- kapalı kapılar ardına kapattığımda kim bana ulaşabilir?
Evet, bu tip forumlara fazla takılmadığımı ve mentaliteme uygun olmadığımı söylemiştim. Gerçekten bazen iş hayatınızda asla duymayacağınız eleştirilere maruz kalabiliyorsunuz. Bu eleştirilere bakmayı bilirseniz, istifade edersiniz. Peki hiç eleştiri almıyorsanız, bir eleştiriye bakmayı dahi nasıl öğreneceksiniz?
Şaka kısmını küçük yazmanız, gerçeklik payının daha ağır bastığını vurguluyor; ancak şahıslara takılmamak gerekir. Şahıstan kastım, karakterim ve kişiliğim; havalı, şimarık, ukala olabilirim. Öyleysem dahi belki bilirim; ama değiştiremem. O yüzden yine elimden geldiğince daha hassas olma çabasına gireceğim, başarılı olabilir miyim tartışılır. Bu arada hoş buldum, bu samimi eleştiriniz için teşekkür ediyorum :)
Hoş buldum :) "Güneşi gördüm" kadar sık karşılaşmadığım bir yaklaşım :eek: