Cals
Джансу | SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar;
Ben Özden, uzun zaman önce bazı tatsızlıklardan dolayı forumdan ayrılmak zorunda kalmıştım, tekrar aranızda olduğum için mutluyum.
7-8 yıldır internet sektöründeyim. Tesadüfi bir başlangıç olmuştu benim için ama o günlerden sonra bir türlü vazgeçemedim. Tasarım alanında kendimi geliştirdikten sonra iş geliştirme, girişimcilik, müşteri hizmetleri, insan kaynakları gibi konulara yöneldim ve yaklaşık iki yıldır bu sektörde kendimi geliştiriyorum. Başarılı başarısız ve şuan hala devam eden internet girişimlerim var. Yaşadığım şehirdeki bir ajansın ortağıyım. Bu sene lisedeki son senem olduğu için çalışmaların hızı biraz kesilmek durumunda kaldı.
Bunun dışında yaşamaya çalışan sıradan bir insanım, en büyük ilgi alanım işim olduğu için bir an sıkılmadan çalışıyorum. Sormak danışmak istediğiniz en ufak konuda buralarda olacağım her zaman.
Zaman ayırıp okuduğunuz için hepinize teşekkür ederim, ayrı ayrı tanışmak isterim. Şimdiden memnun oldum, hepinize iyi çalışmalar...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hoş geldiniz iyi vakit geçirmeniz dileğiyle...
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
YMM Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hoşgeldiniz. Özden Can diye bir blog vardı sahibi siz misiniz ?
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Kat. Mod.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Daha önce foruma Özden kullanıcı adı ile kayıtlıydınız ve forum kurallarını sürekli olarak ihlal ettiğiniz için üyeliğiniz süresiz durdurulmuştu.
Burada yasaklanan şey iseüyeliğiniz değil, sizsiniz. Yani bir kere uzaklaştırıldıktan sonra bir daha üye olmanıza izin verilmez.
Ancak burada size son bir şans vererek ve bundan sonra forum kurallarına uyacağınızı düşünerek üyeliğinizi durdurmuyoruz. Daha öncede bazı kullanıcılarımıza bu şekilde son şanslar vermiştik. (her ne kadar çoğu akıllanmayıp bu iyiniyetimizi suistimal etsede)
Umarız bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Tekrardan WM Aracı'na, hoşgeldiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)