-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhaba
Uzun süredir forum üyesiyim. Rastgele rastlamıştım foruma, neden üyelik açtığımı bile hatırlamıyorum.
Ancak; o kadar güzel bir forum sistemiyle, insanlarla tanıştım ki. Birde bakmışım Chrome'u ilk açtığım da yaptığım şey; wmaraci'na girmek oldu.(Kız arkadaşımın tepkisi "Ya ne bu vanaraci mı woaraci mı? Ne var orada; ordan çıkmıyosun falan :D )
Bugüne kadar kendimi tanıtmamıştım. Kısaca benden bahsetmek gerekirse; Manisa/Salihli doğumluyum, 24 yaşındayım ve öğrenciyim. KKTC' de Girne American Universitesi'nde okumaktayım. Bilgisayar ile tanışmam 2000'li yıllara dayanmaktadır. Yeni yeni php, html gibi konulara merak salmakla beraber kendimi geliştirmeye başladım. Takıldığım yerlerde sorularımı yanıtlayan tüm wmaraci ailesine teşekkürlerimi borç bilirim.
Fazla uzatmıyım, aranızdayım; umarım nice yıllar da burada kalırım.
Sürç-ü lisans ettiysem affola. Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim. Forum sahibi ve yöneticilerine başarılarının devamını dilerim..
Sağlıcakla kalın.
3 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Hoşgeldiniz, keyifli ve hoş vakit geçirmeniz dileğiyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aramıza hoş geldin hocam. Wmaracı'nın niteliğini anlamış olman kaçınılmazdı. Söylediğin gibi bir ortam olduğu çok açık.
Geçmişe güzel anılar bırakman dileğiyle. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
geleli baya olmuş ama genede hoş geldin
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam aynı şehirdeyiz. Ben 15 senedir buradayım. Görüşelim. PHP uzmanlığına yaklaşmış durumdayım. Yardımlaşabiliriz :)))