Hoşbuldum evet şimdi kabul ettim isteğinizi..
Sorun sıkıntılarınızda çekinmeden sorabilirsiniz
SAYGILARIMLA;
---(@..
Ek Olarak:
SerkanALAZ adlı üyeden alıntı
Sn. SERHAT SOYLU hoşgeldiniz aramıza :) umuyorum mi herşeyden önce güzel dostluklar, çevre ve iyi bir ticaret ortamınız olur. Başarılar dilerim
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim hayırlısı olur insallah
Sorun sıkıntılarınızda iletişime geçebilirsiniz
SAYGILARIMLA ;
---(@..
Ek Olarak:
Hoşbuldum teşekkür ediyorum
---(@..
Ek Olarak:
Genç adlı üyeden alıntı
Aleyküm Selam , hoş geldiniz :) Bende bilgisayar mühendisliği okuyorum tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim :)
Hoşbuldum teşekkür ediyorum şunu söylemek gerekirse kesinlikle bilgisayar konusunda ve muhendislikte sadece taşıya bildiğin kadar bilgilerin olması gerek
örn : bir insan en fazla elinde 2 veya 3 karpuz taşır 4 aldımı bütün hepsini düşürür ve yazık olur diğer karpuzlarına
Umarım net olarak ifade etmişimdir bu sadece kücük bir kısım herşey kendini gerçekten sevebileceğin ve mutlu oldugun bir kategoride geliştirmekten geçer
Daha fazla umarım zamanla anlatmaya ve uygulamaya çalışırız
SAYGILARIMLA ;
---(@..
Ek Olarak:
hayatim53 adlı üyeden alıntı
aramıza hoş geldin değerli usta bizde sana yardımcı olmaya herzaman hazırız elele her işin hakkından geleceğiz allahın izniyle
Hoşbuldum genel olarak tabiki güzel insanlarla her zaman en iyi başarıyı elde etmek zaten en güzel bir duygudur ve hayata olarak tanımlarım hakkımızda hayırlısı olmasını temenni ediyorum
SAYGILARIMLA ;
---(@..
Ek Olarak:
Hoşbuldum teşekkür ediyorum umarım hayırlısı wmaracinda boş bir vakit değilde yarayışlı vakitlerin geçmesi dileğimle
---(@..
Ek Olarak:
Teşekkür ediyorum
Hoşbuldum ;
---(@..