Sistemimiz:
Son zamanların en etkili seo yöntemlerinden biri olan tanıtım yazısına olan sistem üzerine kuruluş bir sitedir.
Sitemiz sadece tanıtım yazısı üzerinedir fakat her siteyi kabul etmez ve makaleler özgün olduğu için sitemiz her geçen gün gelişecektir.
Sitemize tanıtım yazısı eklemek için verdiğiniz ücretler yine sitemizin seo giderlerine harcanıyor bu şekilde site değerlerimiz yükseliyor sitemizde tanıtımınız bulunduğu için sizinde değeriniz bizimle paralel şekilde artıyor.
Ayrıca yeterli site eklendikten sonra sitemize eklenen siteler arası listeler oluşturularak alanın da en iyi siteler ödüllendirilecektir. Örneğin:Ayın blogu, En iyi forumlar gibi...
Sitemiz Sitefuari.com
Sistemimiz hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
Tanıtım Yazısı Paketlerimiz:
Açılış Kampanya paketimiz
Fiyat:1 TL
Eklenebilir site: 1 adet
Makale Sayısı: 1 adet
Link Çıkışı: 1 adet
Eklenebilir Resim: 1 adet
Kalıcılık: 1 Yıl
Kampanyalı Webmaster Paketimiz
Fiyat: 5 TL
Eklenebilir site: 5 adet
Makale Sayısı: 5 Adet
Link Çıkışı: Makale başı 3 adet
Eklenebilir resim: Makale başı 3 adet
Kalıcılık: Sınırsız.
Tanıtım Makalesi Bizden
Fiyat: 7 tl
Makale içerik: 250+ kelime %100 Seo uyumlu
Eklenebilir site : 1 adet
Makale sayısı: 1 adet
Link çıkısı : 3 adet
Eklenebilir resim: 1 adet
Kalıcılık: Sınırsız
Web sitenizin tanıtım yazısının sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız.
[SIZE="5"]Öncelikle bilinmesi gerekenler:
1-Yollayacağınız makale 200+ kelime ve özgün olmalı.
2-Özgünlük testine sokulup özgün olmadığı anlaşılan makaleler kesinlikle kabul edilmez.
3-Aldığınız makale paketi özelliklerine göre link çıkışı sayısı bulunmalı.
4-Makale word dosyası şeklinde eğer resim isteniyorsa ek olarak gönderilmeli.
Sitenizin ekleme kurallarımıza uygun olması gerekmektedir. (Warez,İllegal ve adult site kabul etmiyoruz.)
Tanıtım yazısı ekleme adımları:
1-Banka hesabımıza gerekli ücreti yatırmak-Transfer etmek.
2-E-posta adresimiz olan sitefuari@yahoo.com adresine Adınız,Soyadınız,Tel no: Ödeme bilgileri ile birlikte ek de tanıtım yazısı Word veya .txt olarak eğer resimde eklemek istiyorsanız yine ek de resim dosyası şeklinde bize iletmeniz yeterlidir.
Site incelenip, makale özgünlük testleri yapıldıktan sonra siteniz en kısa sürede sistemimize eklenecektir.[/SIZE]
Ödeme:
Finansbank Enpara Iban numaramız: TR85 0011 1000 0000 0064 3559 56
İletişim:
Pm İsteyiniz
Makaleleri ve görselleri ise istenilen şekide sitefuari@yahoo.com adresine yollayınız.
Müşterilerimizin yorumları:
Tanıtım yazısı alında arkadaş oldukça iyi çalışıyor ve işinin ehli. Makaleyi o yazdı gerçekten işine ne kadar değer verdiğini gösteriyor.
1 adet tanıtım yazısı alındı gayet güzel bir şekilde makaleyi yazmışlar
arkadaşımız ile yapılan görüşme sonrasında referans amaçlı bir tane tanıtım yazımızı ilgi ve alaka ile eklemiş olup, samimiyetinden şüphe etmeyeceğim tavırlar sergilemiştir.
Kendisine iyi niyeti için teşekkür ederim.