Arkadaşlar merhaba.
Ben Özkan Göçer. Ankarada yaşıyorum, web & grafik tasarımcısıyım.
Konuya doğrudan girecek olursak; 2016 Yılının başlarında "connected2me" tarzında bir anlık yazışma platformu geliştirmek adına "yinemisen.com ve net" alan adlarını aldım. Alan adının kısa, akılda kalıcı olması ve platformla alakalı olmasını avantaj olarak gördüm. Random bir chat platformu olduğundan isimlede uyuşuyor.
Böyle bir proje düşünmedeki sebebim; gerek ülke piyasamızda bu tarz platformların az oluşu, gerek yoğuk ilgi duyulan bir platform olması, gerek var olan projelerin üzerine birşeyler daha katarak daha iyi bir platform yapılabileceği düşüncesi (ör: ses ve videolu konuşma desteği) gereksede maddi açıdan da çok ciddi getirilere ulaşabilme potansiyelinin olması.
Sonuç olarak; Projeyi Back End Developer bir arkadaşımla beraber tamamlayacaktık, kendisinin yurt dışına yerleşme durumu olunca bende dışardan destek alarak yapabileceğimizi düşünmedim. Açıkçası Kimseye güvenemedim, riski gördüm. Tabii bunların yanı sıra buna ayıracak zamanımın da olmaması etken oldu diyebilirim.
Front end kısmını bir yere kadar getirmiştim geçen yıl. Kendi subdomainimde duruyor isteyen şuradan bakabilir: http://yine.ogocer.com/
Projeyi uygun bir fiyat önerisi olursa satmak istiyorum. Com ve Net iki domain + içerisindeki dosyalarla birlikte. Ha bir de yeni bir logo tasarlamıştım like şuradan ulaşabilirsiniz : http://yine.ogocer.com/yinemisen.jpg Tam 100% netleşemedim renklerde oynamaya yapacak bir de slogan ekleyecektim. Bunun da vektörel çıktısını vereceğim. Aklımda şu kadar diye bir rakam yok ama saçma rakamlara da satmayı planlamıyorum. Ciddi olan, projeyi sürdürmek veya kendi altyapısı ile devam ettirmek isteyen arkadaşlarımız varsa temasa geçebilirler.
Kişisel web sitem burada tüm iletişim bilgilerim mevcut.

Domain adı : yinemisen.com ve yinemisen.net
Domain yaşı: 2016-03-07 Tarihli alan adı