Selamlar🖐

 

Yerel ve uluslararası pek çok projeye SEO & SEM ve farklı dijital hizmetleri sunmaktayız.

 

SEO çalışmalarımızda faydalanmak üzere süreç içerisinde geniş bir backlink ağı geliştirdik. Ayrıca bu ağı ortak çalıştığımız pek çok yerli yabancı ajanslar ile de paylaşarak onların da backlink ihtiyaçlarında çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz.

 

 

Footer link, tanıtım yazısı ve diğer backlink/reklam çalışmaları ile sitenizden / sitelerinizden gelir elde edebileceğiniz networkümüze dahil olmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey aşağıdaki formu doldurmak ve bizden sipariş beklemek =) Tüm süreçleri biz yönetmekteyiz. Size siparişi iletiyoruz, yazıyı / backlinki yayına alıyorsunuz ve ödemenizi yapıyoruz.

 

Lütfen pm ya da whatsapp üzerinden site bilgisi iletmeyiniz. Form otomatik veri yükleme sistemimize uygun tasarlanmıştır, sadece form ile gelen siteleri ağımıza dahil edeceğiz. Sitenizin pazarlanabilmesi ve rekabetçi olabilmesi size de bize de kazandırabilmesi adına lütfen indirimli en uygun fiyatlarınızı giriniz.

 

SİTE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

(Formu doldurduktan sonra bu konuya mesaj bırakırsanız sevinirim)

 

Ayrıca networkümüze dahil olan tüm siteler çok kısa sürede yayına girecek olan backlink satış sitemizde de yerini alacak. Sitemiz yayına girdiğinde *** ve pek çok farklı mecrada sitelerinizi yeni müşteriler ile buluşturacak reklam çalışmalarımız da yapılacaktır =)

 

Şimdiden bol kazançlar!