Merhaba https://www.otomobilanahtar.com/ web sitemizin için otomobil konulu forumlara üye olup buralarda sanki buraya gidip otomobil anahtarı yaptırmış gibi yorum yapıp sitenin linki ni bırakacak
örnek : Ford custom aracımızın akıllıanahtarını kaybettik. Şuan yedeğini (sustalı olmayanı) kullanıyoruz. Aracımıza kumandalıanahtarın aynısını nasil çıkarabiliriz, şase numarasi servise yeterli olur mu, aracın servise gitmesine gerek var mı, yada araç üzerinde ayrica işlem yapılacak mı.

biri bu şekilde soru sormuş buna cevap olarak:
ben İstanbul Maltepe de belediyenin yan sk bir oto anahtarcıya gittim sagolsunlar işlerinde oldukca profesyoneller ferhat usta çok ilgilendi dakikalar içerisinde anahtarımı yapıp teslim ettiler bu adresten isteyen arkadaşlar ulaşabilirler https://www.otomobilanahtar.com/ Ayrıca bu forumdan gelenler özel indirim yapacaklarını söylediler.


fiyatlandırma yorum yapılan her formun linki bana geldikden sonra adet başına 2 tl ödenecek yani her yüz adet yorumdan sonra 200 tl ödenecektir
ödeme her 100 yorumdan sonra yapılacaktır.
donanım haber forumunda oldukca fazla otomobil anahtarı konulu forum vardır bu site ye oldukca önemli bir site buradan başlanıalabilir.