[CENTER][CENTER]
[/CENTER]
[SIZE=5][SIZE=4]Tüm fiyatlara [COLOR=#B8312F]+KDV[/COLOR][/SIZE][/SIZE][COLOR=#B8312F] dahildir. [COLOR=#000000]Faturanız çalışma sonunda raporla birlikte size ulaştırılacaktır.[/COLOR][/COLOR]
[CENTER]
[/CENTER]
[SIZE=4]Hızlı iletişim kurabilmek için lütfen WhatsApp hattını kullanın. [COLOR=#41A85F]+0 850 255 13 34[/COLOR][/SIZE]
--------------------------------------
[SIZE=4][COLOR=Red]Bizden önce siteniz için siz bir adım atın. Sizin İçin PDF Ücretsiz Rehberimiz.[/COLOR][/SIZE]
- Alakalı İçerik Kavramı ve SEO Stratejisi
- Google Rich Snippets Nasıl Kullanılır? Microdata HTML5 ve WordPress Kullanım
- Sandbox Nedir? Nasıl Engellenir? Sıralama ve Hit Düşüşlerinin Sebebi Nedir?
- Canonical URL ile Kopya İçerik ve Gereksiz İndexlerden Kurtulun
- Google Görsel Sıralaması ve SEO Yöntemleri
- Paravan Blog Oluşturma ve Geliştirme Stratejileri
- Birden Fazla Anahtar Kelimede Yükselmek için Nasıl Bir Yol izlenmeli?
- Tanıtım Yazısı ve Link Alırken Mutlaka Dikkat Etmeniz Gereken Kriterler
- İç Linklemenin Yararları ve SEO Performansı
- DA-PA Değeri Nasıl Yükseltilir? Domain Authority Kriterleri Nelerdir?
--------------------------------------
WMARACİ Musteri Yorumları:
sdurmaz1965 adlı üyeden alıntı
Arkadaşımız işini özenle yapıyor. 3 iş günü içerisinde yaptığı işlemler ve raporlaması (gayet güzel) tamam. Makaleler oldukça iyi ve emek vererek hazırlanmış. Linkler, olumlu ve net. Anahtar kelimelerim titizlikle yerleştirilmiş. Zannederim google ve diğer arama motorları birkaç hafta içinde etkisini gösterecektir. Gelişmeleri, olduğunda, buradan bildireceğim.40 TL'lik paketi tavsiye ederim. Öneririm.
bu sefer "kötü niyetli yazılım" uyarısı alan ve 2. sayfadan 10. sayfaya düşen sitem için çalışma yapıldı. umarım kısa sürede faydasını görürüm. sonuç hakkında da buradan bilgilendirme yapacağım.
ne olursa olsun arkadaş işini özenle yapıyor. buna iki seferdir şahit oluyorum. makaleleri kendim yazsam ve çalışma yapsam bu kadar özenerek yapmam heralde. bu özeni için ayrıca teşekkür ederim.
erolorkunturan adlı üyeden alıntı
Umut arkadaşımız ile 80 TL olan paket üzerinde çalıştık. Gerçekten çok memnun kaldık, tanıtım yazılarını özenle hazırlamışlar. Bundan sonra tüm sitelerimiz için düzenli olarak kendisiyle çalışacağız gibi gözüküyor.Herkese öneririm.
40TL Ye Bu Kadar Beklemiyodum.Özenle Hazırladığınız İçin Teşekkür Ederim.
İlerde Umarım Tekrar Çalışırız.
akhisarspor adlı üyeden alıntı
Merhabalar ben bu arkadaştan paket satın alalı 5 gün oldu. Bu sitede yaklaşık 10 ayrı paket satın almışımdır. Aslında en umutsuz baktığım paket buydu. Ancak bu arkadaşın paketi siteyi fişekledi.Açıkçası aklımda her siteme birer tane almak var. Yükselmeleri kelime bazında takip ettim. Bir çok kelime de birden yükseldik. Eğer ki diğer sitelerde aynı doping etkisini verirse o halde herkesle durumu yine bu başlık altından paylaşacağım. Eline sağlık hocam.
Arkadaşa da başarılarının devamını dilerim.
Profesyonel Paket alındı,rapor teslim edildi.
Faydası olacağıını umud ediyorum, Faydasını zaman gösterecek.
[/CENTER]